Rijprocedure

Vernieuwde rijprocedure 2024 nu met korting bij VERJO

Op de praktijkexamens auto wordt per 1 januari 2024 de vernieuwde rijprocedure 2024 gebruikt. VERJO levert de nieuwe rijprocedure B begin november uit. Voor de snelle beslissers is deze met korting te bestellen.

Op 1 januari wordt het praktijkexamen auto aangepast. Onder andere zal bij aanvang van het examen vragen worden gesteld over rijhulpsystemen. Ook is rijden met elektrisch voertuig opgenomen en het rijden met de automaat.

De rijprocedure B-2024 wordt geleverd in de eerste week van november 2024. VERJO heeft daarbij een introductieaanbieding die geldig is tot 1 november 2023. Normaal gesproken kost de rijprocedure 13 euro. Als je de rijprocedure B-2024 nu bestelt, krijgt je de rijprocedure voor 11 euro, inclusief btw en exclusief verzendkosten. “Als je nu bestelt, weet je zeker dat je op tijd de nieuwe rijprocedure hebt en je kandidaten juist kunt voorbereiden. De wijzingen van de rijprocedure B hebben wij ook verwerkt in ons lesmateriaal voor theorie en praktijk”, aldus Chris Verstappen, directeur van VERJO.

Bestellen

De nieuwe rijprocedure bestellen kan hier.

Verstappen: “Natuurlijk kunnen de klanten van VERJO ook de rijprocedure bestellen via hun inlogpagina op de site Verjo.nl. De nieuwe app rijprocedure B-2024 komt ook beschikbaar via de app stores van Apple en Android. Als je de app al gebruikt, dan wordt deze automatisch geüpdate.

Verjo

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vernieuwde rijprocedure 2024 nu met korting bij VERJO | RijschoolPro
Rijprocedure

Vernieuwde rijprocedure 2024 nu met korting bij VERJO

Op de praktijkexamens auto wordt per 1 januari 2024 de vernieuwde rijprocedure 2024 gebruikt. VERJO levert de nieuwe rijprocedure B begin november uit. Voor de snelle beslissers is deze met korting te bestellen.

Op 1 januari wordt het praktijkexamen auto aangepast. Onder andere zal bij aanvang van het examen vragen worden gesteld over rijhulpsystemen. Ook is rijden met elektrisch voertuig opgenomen en het rijden met de automaat.

De rijprocedure B-2024 wordt geleverd in de eerste week van november 2024. VERJO heeft daarbij een introductieaanbieding die geldig is tot 1 november 2023. Normaal gesproken kost de rijprocedure 13 euro. Als je de rijprocedure B-2024 nu bestelt, krijgt je de rijprocedure voor 11 euro, inclusief btw en exclusief verzendkosten. “Als je nu bestelt, weet je zeker dat je op tijd de nieuwe rijprocedure hebt en je kandidaten juist kunt voorbereiden. De wijzingen van de rijprocedure B hebben wij ook verwerkt in ons lesmateriaal voor theorie en praktijk”, aldus Chris Verstappen, directeur van VERJO.

Bestellen

De nieuwe rijprocedure bestellen kan hier.

Verstappen: “Natuurlijk kunnen de klanten van VERJO ook de rijprocedure bestellen via hun inlogpagina op de site Verjo.nl. De nieuwe app rijprocedure B-2024 komt ook beschikbaar via de app stores van Apple en Android. Als je de app al gebruikt, dan wordt deze automatisch geüpdate.

Verjo

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.