LBKR opent klachtenmeldpunt voor leerlingen en rijschoolhouders 
onafhankelijk platform

LBKR opent klachtenmeldpunt voor leerlingen en rijinstructeurs 

De LBKR hoopt inzichtelijk te krijgen wat er binnen de rijschoolbranche speelt Foto: Shutterstock

De Landelijke Beroepsvereniging Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche (LBKR) heeft een onafhankelijk klachtenplatform geopend. Zowel rijinstructeurs als leerlingen kunnen bij het klachtenmeldpunt van de branchevereniging terecht. “Je kunt je ogen simpelweg niet meer sluiten voor grensoverschrijdend gedrag.”

Dat zegt LBKR-vicevoorzitter Irene van Drongelen. Met grensoverschrijdend gedrag wordt onder andere oplichting en (seksuele) intimidatie bedoeld. “We zitten één op één in een kleine ruimte, waar je niet op ieder moment kan uitstappen als jij je niet meer prettig voelt. Dit maakt dat beiden kwetsbaar zijn.”

De klachten kunnen zowel telefonisch als via de mail worden gemeld en worden vervolgens door vrijwilligers van de LBKR opgepakt. “Wij kunnen ondersteunen door jouw klacht te registreren, erover te adviseren en/of door te verwijzen naar de juiste instanties. En misschien wel het belangrijkste: een luisterend oor bieden”, aldus Van Drongelen.

Daarnaast hoopt de brancheorganisatie via deze weg ook data te kunnen genereren om zo inzichtelijk te krijgen wat er binnen de rijschoolbranche speelt.

Wil je iets kwijt? Neem dan contact op met Irene (0657055009) of Annemieke (0651852809).

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

LBKR opent klachtenmeldpunt voor leerlingen en rijinstructeurs | RijschoolPro
LBKR opent klachtenmeldpunt voor leerlingen en rijschoolhouders 
onafhankelijk platform

LBKR opent klachtenmeldpunt voor leerlingen en rijinstructeurs 

De LBKR hoopt inzichtelijk te krijgen wat er binnen de rijschoolbranche speelt Foto: Shutterstock

De Landelijke Beroepsvereniging Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche (LBKR) heeft een onafhankelijk klachtenplatform geopend. Zowel rijinstructeurs als leerlingen kunnen bij het klachtenmeldpunt van de branchevereniging terecht. “Je kunt je ogen simpelweg niet meer sluiten voor grensoverschrijdend gedrag.”

Dat zegt LBKR-vicevoorzitter Irene van Drongelen. Met grensoverschrijdend gedrag wordt onder andere oplichting en (seksuele) intimidatie bedoeld. “We zitten één op één in een kleine ruimte, waar je niet op ieder moment kan uitstappen als jij je niet meer prettig voelt. Dit maakt dat beiden kwetsbaar zijn.”

De klachten kunnen zowel telefonisch als via de mail worden gemeld en worden vervolgens door vrijwilligers van de LBKR opgepakt. “Wij kunnen ondersteunen door jouw klacht te registreren, erover te adviseren en/of door te verwijzen naar de juiste instanties. En misschien wel het belangrijkste: een luisterend oor bieden”, aldus Van Drongelen.

Daarnaast hoopt de brancheorganisatie via deze weg ook data te kunnen genereren om zo inzichtelijk te krijgen wat er binnen de rijschoolbranche speelt.

Wil je iets kwijt? Neem dan contact op met Irene (0657055009) of Annemieke (0651852809).

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.