Ben jij over 10 jaar nog steeds rijinstructeur of rijschoolhouder?
POLL VAN HET MOMENT

Ben jij over 10 jaar nog steeds rijinstructeur of rijschoolhouder?

Maar liefst 66 procent van het RijschoolPro-publiek gaf in 2016 aan over 10 jaar geen rijinstructeur meer te zijn Foto: Shutterstock

Ben jij over 10 jaar nog steeds rijinstructeur of rijschoolhouder? En wat voorspelt dat voor de toekomst van de rijschoolbranche? RijschoolPro onderzoekt het in de poll van dit moment.

Uit deze vragen, die in mei 2016 voor het eerst aan de lezers van RijschoolPro werden gesteld, bleek dat 66 procent van hen over tien jaar ‘absoluut geen rijinstructeur meer zou zijn’. Een grote groep instructeurs gaf destijds aan sterk te twijfelen of zij werkzaam wilden blijven in de rijschoolsector.

Wat denk jij?

Zeven jaar nadat deze vraag voor het eerst aan de rijschoolbranche werd gesteld, doet RijschoolPro opnieuw onderzoek naar deze stelling. Wat denk jij: ben jij over 10 jaar nog rijinstructeur of rijschoolhouder? Laat het ons weten in de poll van dit moment.

Ben jij over 10 jaar nog steeds rijinstructeur of rijschoolhouder?

Bij RijschoolPro zijn wij altijd benieuwd naar de mening van onze lezers. Wil je reageren op dit onderwerp of heb je een vraag? Laat een reactie achter of neem contact op met onze redactie.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

2 reacties op “Ben jij over 10 jaar nog steeds rijinstructeur of rijschoolhouder?”

Boudewijn Pijnappel|28.12.23|20:25

Is er met deze pole ook rekening gehouden met (bijna) pensioengerechtigden? Deze groep zal wellicht een vertekent beeld geven van de enquêtte.

Ellen Van Wijlick|29.12.23|06:31

Inderdaad pensioen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.