Sponsor Imade is “een echte liefhebber”

Verkeerspro.nl doet in januari van 2010 mee aan de Arctic Challenge, een uitdagende rally in Scandinavië.

Een van de sponsoren van het team is Imade, wat opgericht is door Alexander Mul. Verkeerspro.nl sprak een aantal maanden voor de Arctic Challenge met hem.

“De reden dat we sponsoren is vooral omdat we de website Verkeerspro.nl hebben gemaakt en zeker ook omdat ik auto’s zelf heel interessant vind.”

Mul rijdt een Volkswagen Tirugan. “De auto leek me in eerste instantie een beetje saai, maar in het wit en met mooie velgen is hij heel mooi.”

Buiten de liefhebberij voor auto’s heeft Mul ook interesse voor de autosport. “Maar wel als vrijetijdsbesteding, zo iets als de Arctic Challenge is voor mij te intensief. Maar een dagje op het circuit trekt me wel.”

Profiel Imade:

Advies, grafisch ontwerp, webdesign en fotografie. Dat zijn de talenten van reclamebureau Imade. Met een goed inlevingsvermogen en oog voor detail biedt Imade creatieve, unieke oplossingen waarmee er aanzien en stijl aan uw product of organisatie gegeven wordt. Want dat is de kern van effectieve communicatie. De uitstraling, het imago. De juiste toon. Het juiste moment.

Naast reclame heeft Imade ook fotografie in huis. Deze combinatie zorgt voor een goed gevoel voor verhoudingen en accenten. En dat komt uitstekend van pas bij het ontwerpen en bedenken van campagnes en reclame-uitingen.

Voor meer informatie kunt u kijken op: http://www.imade.nl/ 

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.