CBR opent nieuw examencentrum in Tiel

CBR

Na Nijmegen heeft het CBR ook in Tiel een nieuwe locatie gevonden voor het lokale examencentrum. Het gaat om een bedrijfspand waar na de verbouwing naar verwachting vanaf maart praktijkexamens afgenomen kunnen worden.

Een exacte ingangsdatum voor het nieuwe centrum, dat wordt verbouwd in de nieuwe stijl, volgt nog.

Verbouwingswerkzaamheden

De nieuwe examenlocatie betreft een bedrijfspand aan de Stephensonstraat 25a (postcode 4004 JA). Na de nodige verbouwingswerkzaamheden kunnen daar naar verwachting vanaf maart praktijkexamens afgenomen worden en ook rijtesten voor mensen met een medische beperking.

Het nieuwe praktijkexamencentrum in Tiel ligt op industrieterrein Kellen nabij de autosnelweg A15. Het bevindt zich op twee kilometer afstand van de huidige locatie: De Betuwe aan de Hoog Kellenseweg 7. Daar loopt in maart het huurcontract af.

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR opent nieuw examencentrum in Tiel | RijschoolPro

CBR opent nieuw examencentrum in Tiel

CBR

Na Nijmegen heeft het CBR ook in Tiel een nieuwe locatie gevonden voor het lokale examencentrum. Het gaat om een bedrijfspand waar na de verbouwing naar verwachting vanaf maart praktijkexamens afgenomen kunnen worden.

Een exacte ingangsdatum voor het nieuwe centrum, dat wordt verbouwd in de nieuwe stijl, volgt nog.

Verbouwingswerkzaamheden

De nieuwe examenlocatie betreft een bedrijfspand aan de Stephensonstraat 25a (postcode 4004 JA). Na de nodige verbouwingswerkzaamheden kunnen daar naar verwachting vanaf maart praktijkexamens afgenomen worden en ook rijtesten voor mensen met een medische beperking.

Het nieuwe praktijkexamencentrum in Tiel ligt op industrieterrein Kellen nabij de autosnelweg A15. Het bevindt zich op twee kilometer afstand van de huidige locatie: De Betuwe aan de Hoog Kellenseweg 7. Daar loopt in maart het huurcontract af.

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.