RijschoolProTV 27 aug: Door de wasstraat tijdens de les en rittenregistratie met handige app

Studio

Kijk vrijdagochtend naar de maandelijkse uitzending van RijschoolProTV waar we erachter komen of carwashes het nodig vinden dat je tijdens de rijles leert hoe de carwash werkt. Daarnaast hebben we een gast die iets gaat vertellen over de nieuwe app YesHugo die automatisch je ritten registreert.

Of je nu beter wel of niet door de wasstraat kan met je leerlingen, daarover verschillen de meningen nogal. Om het onderwerp eens van de andere kant te belichten, hebben we een Carwash-expert uitgenodigd. Ook gaan we op bezoek bij een carwash die een belangrijke kijk heeft op het onderwerp.

Het moederbedrijf van Rijschoolapp Dation heeft iets nieuws bedacht: een app waarmee je je ritten automatisch kunt registreren. Leo Snippert is Product Owner van YesHugo en gaat langs rijscholen die de app uitproberen.

Kijk hier op vrijdag 27 augustus om 11.00 uur naar de maandelijkse uitzending van RijschoolProTV of kijk het later terug wanneer jij dat wil.

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

RijschoolProTV 27 aug: Door de wasstraat tijdens de les en rittenregistratie met handige app | RijschoolPro

RijschoolProTV 27 aug: Door de wasstraat tijdens de les en rittenregistratie met handige app

Studio

Kijk vrijdagochtend naar de maandelijkse uitzending van RijschoolProTV waar we erachter komen of carwashes het nodig vinden dat je tijdens de rijles leert hoe de carwash werkt. Daarnaast hebben we een gast die iets gaat vertellen over de nieuwe app YesHugo die automatisch je ritten registreert.

Of je nu beter wel of niet door de wasstraat kan met je leerlingen, daarover verschillen de meningen nogal. Om het onderwerp eens van de andere kant te belichten, hebben we een Carwash-expert uitgenodigd. Ook gaan we op bezoek bij een carwash die een belangrijke kijk heeft op het onderwerp.

Het moederbedrijf van Rijschoolapp Dation heeft iets nieuws bedacht: een app waarmee je je ritten automatisch kunt registreren. Leo Snippert is Product Owner van YesHugo en gaat langs rijscholen die de app uitproberen.

Kijk hier op vrijdag 27 augustus om 11.00 uur naar de maandelijkse uitzending van RijschoolProTV of kijk het later terug wanneer jij dat wil.

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.