RijschoolProTV 8 oktober: Generatie-interview met eigenaren Verkeersschool de Hoog

Wat is het grootste verschil tussen nu en dertig jaar geleden bij het leiden van een verkeersschool? Wat is er nu echt veranderd en hoe kijken de eigenaren naar de problemen die spelen in de branche? Kijk morgen mee naar de uitzending van RijschoolProTV waar we vader en zoon spreken over het leiden van hun rijschool.

Tijdens de uitzending zijn Willem de Hoog junior en Willem de Hoog senior te gast in de studio. We spreken ze over hun Verkeersschool, leggen stellingen voor en behandelen problemen die spelen in de rijschoolbranche. Kijk je mee?

RijschoolProTV gaat om 11.00 live, maar je kunt het ook altijd terugkijken via onderstaande video of ons YouTube-kanaal.

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

RijschoolProTV 8 oktober: Generatie-interview met eigenaren Verkeersschool de Hoog | RijschoolPro

RijschoolProTV 8 oktober: Generatie-interview met eigenaren Verkeersschool de Hoog

Wat is het grootste verschil tussen nu en dertig jaar geleden bij het leiden van een verkeersschool? Wat is er nu echt veranderd en hoe kijken de eigenaren naar de problemen die spelen in de branche? Kijk morgen mee naar de uitzending van RijschoolProTV waar we vader en zoon spreken over het leiden van hun rijschool.

Tijdens de uitzending zijn Willem de Hoog junior en Willem de Hoog senior te gast in de studio. We spreken ze over hun Verkeersschool, leggen stellingen voor en behandelen problemen die spelen in de rijschoolbranche. Kijk je mee?

RijschoolProTV gaat om 11.00 live, maar je kunt het ook altijd terugkijken via onderstaande video of ons YouTube-kanaal.

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.