Vrachtwagenchauffeur getroffen door steen vanaf viaduct

Een 64-jarige vrachtwagenchauffeur uit Vlijmen heeft maandagmiddag rond 16.00 uur een steen op zijn voorruit gekregen op de A2 bij Rosmalen.

De man reed op de rechterbaan van de snelweg en zag op het daar gelegen viaduct drie kinderen staan. Plotseling hoorde hij een harde klap en bleek een steen op zijn voorruit terecht te zijn gekomen. De man zette zijn vrachtwagen stil bovenaan de afslag op de Bruistensingel en zag de kinderen wegrennen.

Een automobilist stopte en samen met de vrachtwagenchauffeur reden ze achter de kinderen aan.

Een 11-jarige Bosschenaar werd door hen aangehouden en overgedragen aan de politie die inmiddels ter plaatse was. Het kind bekende een steen vanaf het viaduct te hebben gegooid. De jongen werd door zijn ouders opgehaald op het politiebureau.

De twee 12-jarige meisjes die bij de jongen waren bleken geen steen te hebben gegooid. Hun ouders zijn ook door de politie in kennis gesteld van het gebeurde. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.