Het einde is nog niet in zicht..

De rechtbank in Den Bosch heeft dinsdag 15 september Interlog Ksv Transport in Nuland, Vepotrans BV in Wamel, Interlog Transport in Geldemalsen en Interlog Expeditie in Hoofddorp failliet verklaard.

Alle, in totaal 41, chauffeurs zijn ontslagen, meldt Transport Online.

Curator mr. F. Stiekema uit Den Bosch: “Ze zijn simpelweg failliet omdat er geen geld is om te betalen. In 2008 zijn er bij Interlog diefstallen van trailers geweest. Die waren slechts deels verzekerd. Er zijn meer problemen ontstaan vanwege de lage tarieven die er voor het vervoer zijn. Er komt geen doorstart. De activiteiten zijn maandag 7 september gestaakt.”

“Als er een week niet gereden wordt, gaan de opdrachtgevers elders naartoe. Dat betekent dat het bedrijf niet meer interessant is om door te starten. Er hebben zich inmiddels wel kandidaten gemeld, maar die zijn afgehaakt omdat er niets is.”

De trucks werden allemaal geleased en zijn derhalve weer teruggegaan naar de leasemaatschappij.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Het einde is nog niet in zicht.. | RijschoolPro

Het einde is nog niet in zicht..

De rechtbank in Den Bosch heeft dinsdag 15 september Interlog Ksv Transport in Nuland, Vepotrans BV in Wamel, Interlog Transport in Geldemalsen en Interlog Expeditie in Hoofddorp failliet verklaard.

Alle, in totaal 41, chauffeurs zijn ontslagen, meldt Transport Online.

Curator mr. F. Stiekema uit Den Bosch: “Ze zijn simpelweg failliet omdat er geen geld is om te betalen. In 2008 zijn er bij Interlog diefstallen van trailers geweest. Die waren slechts deels verzekerd. Er zijn meer problemen ontstaan vanwege de lage tarieven die er voor het vervoer zijn. Er komt geen doorstart. De activiteiten zijn maandag 7 september gestaakt.”

“Als er een week niet gereden wordt, gaan de opdrachtgevers elders naartoe. Dat betekent dat het bedrijf niet meer interessant is om door te starten. Er hebben zich inmiddels wel kandidaten gemeld, maar die zijn afgehaakt omdat er niets is.”

De trucks werden allemaal geleased en zijn derhalve weer teruggegaan naar de leasemaatschappij.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.