TLN maakt finalisten Ondernemersprijs 2010 bekend

Transport en Logistiek Nederland (TLN) heeft de finalisten voor de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2010 bekend gemaakt. Met de Ondernemersprijs Transport en Logistiek vestigt TLN de aandacht op continue kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector.

Een finaleplaats voor de prestigieuze prijs is het resultaat van een uitgebreid selectieproces met als speciaal jaarthema ‘Klantgerichtheid’. De ondernemersprijs wordt op 21 november 2009 tijdens het Jaarcongres van TLN in Central Studios in Utrecht uitgereikt door de Jan Kees de Jager, staatssecretaris van Financiën en Benard Wientjes, voorzitter VNO-NCW.

Dit jaar gaat de prijs naar transportbedrijven en logistiek dienstverleners met uitzonderlijke prestaties op het vlak van voortdurende kwaliteitsverbetering én klantgerichtheid. De prijs wordt uitgereikt in drie categorieën: kleine, middelgrote en grote transportondernemingen. De voorselectie, bestaande uit een schriftelijke rapportage en een locatiebeoordeling, heeft de afgelopen maanden plaatsgevonden. De finalisten voor de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2010 zijn – in alfabetische volgorde – de volgende bedrijven:

Categorie Groot:
• Penske Logistics / Roosendaal
• Koninklijke Rotra / Doesburg
• Van Gansewinkel Nederland B.V. / Eindhoven

Categorie Middelgroot:
• CTS Group European distribution & logistics / Nieuw Vennep
• Oldenburger/Fritom B.V. / Veendam
• Transportbedrijf Arie Kreuk B.V. / Ridderkerk

Categorie Klein:
• Iske Express Services B.V. / Amsterdam
• L.I.S. Logistics B.V. /Almere
• Spijker Transport Service / Zwijndrecht

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.