Eurlings

Eurlings stapt na verkiezingen uit politiek

DEN HAAG  – CDA-minister Camiel Eurlings (Verkeer) stelt zich niet beschikbaar voor de kandidatenlijst voor de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen. Ook is hij niet beschikbaar voor een post in een nieuw kabinet. Eurlings heeft dat donderdag aan partijvoorzitter Peter van Heeswijk en CDA-leider Jan Peter Balkenende laten weten.

In een verklaring stelt Eurlings: “Het is geen makkelijke afweging geweest. Mijn halve leven heeft in het teken gestaan van de politiek en het bestuur. Met hart en ziel heb ik mij ingezet. Vooral in de laatste jaren als Minister van Verkeer en Waterstaat is het een grote eer geweest om zo veel mooie dingen te doen voor Nederland. In de komende periode komt de nadruk meer op mijn privéleven te liggen. Die keuze heb ik samen met mijn vriendin genomen. Die keuze maak ik vol overtuiging.”

(ANP)

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eurlings stapt na verkiezingen uit politiek | RijschoolPro
Eurlings

Eurlings stapt na verkiezingen uit politiek

DEN HAAG  – CDA-minister Camiel Eurlings (Verkeer) stelt zich niet beschikbaar voor de kandidatenlijst voor de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen. Ook is hij niet beschikbaar voor een post in een nieuw kabinet. Eurlings heeft dat donderdag aan partijvoorzitter Peter van Heeswijk en CDA-leider Jan Peter Balkenende laten weten.

In een verklaring stelt Eurlings: “Het is geen makkelijke afweging geweest. Mijn halve leven heeft in het teken gestaan van de politiek en het bestuur. Met hart en ziel heb ik mij ingezet. Vooral in de laatste jaren als Minister van Verkeer en Waterstaat is het een grote eer geweest om zo veel mooie dingen te doen voor Nederland. In de komende periode komt de nadruk meer op mijn privéleven te liggen. Die keuze heb ik samen met mijn vriendin genomen. Die keuze maak ik vol overtuiging.”

(ANP)

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.