Tweede Kamer

Stemwijzer mobiliteitsthema’s voor de rijscholen

DEN HAAG –  De verkiezingscampagnes voor 9 juni gaan vooral over bezuinigingen en economische maatregelen. Het mobiliteitsprobleem in Nederland blijft onderbelicht. Hoe denken de verschillende partijen over de verkeersproblematiek?

Brancheorganisatie Bovag heeft alvast voor u de belangrijkste onderwerpen op het gebied van mobiliteit en duurzaamheid op een rijtje gezet. Bekijk de stemwijzer met de stellingen van de verschillende politieke partijen.

Het BOVAG-RAI Mobiliteitsdebat is op maandagmiddag 31 mei in Den Haag. Omdat er maar beperkt plaats is voor publiek, zal het debat live worden uitgezonden op www.bovag.nl.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Stemwijzer mobiliteitsthema’s voor de rijscholen | RijschoolPro
Tweede Kamer

Stemwijzer mobiliteitsthema’s voor de rijscholen

DEN HAAG –  De verkiezingscampagnes voor 9 juni gaan vooral over bezuinigingen en economische maatregelen. Het mobiliteitsprobleem in Nederland blijft onderbelicht. Hoe denken de verschillende partijen over de verkeersproblematiek?

Brancheorganisatie Bovag heeft alvast voor u de belangrijkste onderwerpen op het gebied van mobiliteit en duurzaamheid op een rijtje gezet. Bekijk de stemwijzer met de stellingen van de verschillende politieke partijen.

Het BOVAG-RAI Mobiliteitsdebat is op maandagmiddag 31 mei in Den Haag. Omdat er maar beperkt plaats is voor publiek, zal het debat live worden uitgezonden op www.bovag.nl.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.