ANWB

ANWB zet elektrische scooter in als vervangend vervoer

AMSTERDAM – De ANWB geeft haar leden in Amsterdam de mogelijkheid om voor een elektrische scooter als vervangend vervoermiddel te kiezen wanneer de auto niet ter plaatse kan worden gerepareerd.

De inzet van de elektrische scooter als vervangend vervoermiddel in Amsterdam is een pilot van de ANWB en verhuurmaatschappijen Hertz en Logicx. De proef loopt gedurende het zomerseizoen. Daarna worden de resultaten geëvalueerd. Als de pilot succesvol blijkt, zet de ANWB volgend jaar ook in onder meer Rotterdam en Utrecht de elektrische scooter in.

De ANWB zet de elektrische scooter in omdat dit een milieuvriendelijk en handig alternatief kan zijn voor de auto. Ook werkt het parkeervergunningensysteem in Amsterdam niet bevorderend voor een leenauto. De scooters zijn van het type Zero Bike. Ze hebben een maximum snelheid van 35 kilometer per uur en een actieradius van 80 km.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ANWB zet elektrische scooter in als vervangend vervoer | RijschoolPro
ANWB

ANWB zet elektrische scooter in als vervangend vervoer

AMSTERDAM – De ANWB geeft haar leden in Amsterdam de mogelijkheid om voor een elektrische scooter als vervangend vervoermiddel te kiezen wanneer de auto niet ter plaatse kan worden gerepareerd.

De inzet van de elektrische scooter als vervangend vervoermiddel in Amsterdam is een pilot van de ANWB en verhuurmaatschappijen Hertz en Logicx. De proef loopt gedurende het zomerseizoen. Daarna worden de resultaten geëvalueerd. Als de pilot succesvol blijkt, zet de ANWB volgend jaar ook in onder meer Rotterdam en Utrecht de elektrische scooter in.

De ANWB zet de elektrische scooter in omdat dit een milieuvriendelijk en handig alternatief kan zijn voor de auto. Ook werkt het parkeervergunningensysteem in Amsterdam niet bevorderend voor een leenauto. De scooters zijn van het type Zero Bike. Ze hebben een maximum snelheid van 35 kilometer per uur en een actieradius van 80 km.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.