ambulance, sirene, zwaailicht, voorrangsvoertuig, ziekenwagen

Lesauto rijdt vrouw met rollator aan

Een 81-vrouw is ernstig gewond geraakt toen ze in Velsen-Zuid met haar rollator de weg overstak en op een zebrapad werd aangereden werd door een lesauto. De lesauto werd bestuurd door een 33-jarige vrouw.

Het ongeluk gebeurd woensdagmiddag op Minister Van Houtenlaan. Uit foto’s van de beschadigde lesauto valt af te leiden dat de vrouw waarschijnlijk op de voorruit terecht gekomen is. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, nadat een traumahelikopter haar ter plekke al had behandeld.

Geen rijles

De toedracht van het ongeluk wordt nog onderzocht. Een deel van de weg was na het ongeluk tijdelijk afgesloten voor onderzoek. De politie wil niet bekend maken of er nog meerdere mensen in de lesauto zaten behalve de bestuurster, maar volgens een woordvoerder was er geen rijles aan de gang. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.