Nationale Verkeerstest zoekt verkeersexperts

RTL 5 is op zoek naar verkeersexperts voor het nieuwe tv-programma de Nationale Verkeerstest. In dit programma wordt de kennis over het verkeer getest. In de studio strijden vijf groepen mensen om de titel ‘grootste kenners van het verkeer’, onder wie een groep die dagelijks beroepsmatig in het verkeer te vinden is, zoals rijinstructeurs, vrachtautochauffeurs en conducteurs.

In de studio komen vijf publieksvakken met daarin vijf verschillende groepen verkeersdeelnemers. Behalve de groep beroepschauffeurs (waar RTL 5 ook rijinstructeurs onder rekent), is er verder een groep fietskoeriers, senioren die al decennia een rijbewijs hebben, snelheidsduivels en mensen die wel een rijbewijs hebben, maar liever niet rijden. Ook mensen thuis kunnen meespelen en er is een aantal bekende Nederlanders ingeschakeld. Het programma wordt gepresenteerd door Yolanthe Sneijder-Cabau en Rick Brandsteder.

Opnames

Deelnemers moeten op zaterdag 24 september beschikbaar zijn, omdat het programma dan wordt opgenomen in de studio. Aanmelden kan bij RTL 5. De uitzending is op 9 november.

Auteur: Yvonne Ton

2 reacties op “Nationale Verkeerstest zoekt verkeersexperts”

Kruimeltje 172|25.09.16|21:53

Deelgenomen aan deze Verkeerstest, maar het viel erg tegen. Niet echt gericht op veiligheid maar meer op amusementswaarde. Onder andere vragen over een waarschuwingsbord voor prostituees en voor dove katten. Een gemiste kans van RTL om de verkeersveiligheid in Nederland te verbeteren.

Ferry Jaspers|01.11.16|21:03

Na de eerste 2 belachelijke vragen gelijk afgezet om iets nuttigs je gaan kijken.
Sorry maar jullie moeten nog veel leren om kijkers te boeien

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.