theorie voorbeeld

Kennis rijinstructeurs getest bij De Nationale Verkeerstest

Verjo, voorrang

In het televisieprogramma De Nationale Verkeerstest krijgen kijkers komende dinsdag de kans om hun verkeerskennis te testen. In de studio zijn verschillende beroepsgroepen aanwezig, waaronder rijinstructeurs, vrachtwagenchauffeurs, senioren, fietsers en snelheidsduivels.

In de verkeerstest wordt gekeken in hoeverre deze specifieke groepen nog op de hoogte zijn van de verkeersregels. Er komen deskundigen aan het woord en er nemen enkele BN’ers plaats in de studio, onder wie Michael Boogerd, Bram Moszkowicz, Dave Roelvink en Bridget Maasland. Rick Brandsteder en Yolanthe Sneijder-Cabau presenteren de avond.

Kijkers kunnen thuis via een app meespelen. De Nationale Verkeerstest is te zien op dinsdag 1 november om 20.30 uur op RTL5.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kennis rijinstructeurs getest bij De Nationale Verkeerstest | RijschoolPro
theorie voorbeeld

Kennis rijinstructeurs getest bij De Nationale Verkeerstest

Verjo, voorrang

In het televisieprogramma De Nationale Verkeerstest krijgen kijkers komende dinsdag de kans om hun verkeerskennis te testen. In de studio zijn verschillende beroepsgroepen aanwezig, waaronder rijinstructeurs, vrachtwagenchauffeurs, senioren, fietsers en snelheidsduivels.

In de verkeerstest wordt gekeken in hoeverre deze specifieke groepen nog op de hoogte zijn van de verkeersregels. Er komen deskundigen aan het woord en er nemen enkele BN’ers plaats in de studio, onder wie Michael Boogerd, Bram Moszkowicz, Dave Roelvink en Bridget Maasland. Rick Brandsteder en Yolanthe Sneijder-Cabau presenteren de avond.

Kijkers kunnen thuis via een app meespelen. De Nationale Verkeerstest is te zien op dinsdag 1 november om 20.30 uur op RTL5.

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.