Volkswagen, Rijbewijs, Golf 7, Lesauto-testdag

Test de nieuwe Volkswagen Golf VII tijdens Lesauto-testdag

Rijinstructeurs kunnen tijdens de Lesauto-testdag op 26 november in Maarssen proefrijden met de nieuwe Volkswagen Golf VII. De importeur stelt hiervoor 3 exemplaren beschikbaar. Ook kan er uitgebreid getest worden met Volkswagen Polo (2x) en Volkswagen up! (2x). Verder informeert VW rijinstructeurs over het Volkswagen Rijbewijs Platform.

Voor de rijschoolhouder die Volkswagen rijdt (of 100% Volkswagen gaat rijden) levert Volkswagen Rijbewijs, zonder financiële tegenprestatie, veel voordeel, gemak en promotie en vraagt daarvoor slechts enkele kleine tegenprestaties van deelnemende rijscholen.

Inbouw dubbele bediening

Enkele voorbeelden van voordeel zijn extra cursisten door het voordeel en gemak wat geboden wordt, gratis leskaarten, aanbiedingen op inbouw dubbele bediening, gratis vervangend vervoer met dubbele bediening bij reparatie/onderhoud door de Volkswagen-dealer, leaseaanbiedingen, wekelijkse nieuwsbrief i.s.m. VerkeersPro en nog veel meer.

Inmiddels zijn er al ruim 35.000 cursisten geregistreerd voor Volkswagen Rijbewijs. Je hebt als cursist keuze uit meer dan 1000 aangesloten Volkswagen rijscholen. Dit zijn rijscholen uit heel Nederland waarvan hun wagenpark 100% Volkswagen is.

Theoriepakket

Cursisten genieten vele voordelen tijdens en na het behalen van hun rijbewijs. Denk daarbij aan voordeel op het theoriepakket, Theorie op Mobiel met gratis examens, een rijvaardigheidstraining als je geslaagd bent, korting op je eerste verzekering bij Volkswagen Bank, en nog veel meer.

Lesauto’s

Naast Volkswagen Golf VII, Polo en up!, kunnen de volgende automerken uitgebreid getest worden tijdens de Lesauto-testdag:

 • Renault (nieuwe Clio)
 • Mercedes-Benz (nieuwe A-klasse)
 • Kia (Rio, Cee’d)
 • Hyundai (i20, i30, i40, ix35, Veloster)
 • Volvo (V40 diesel, V40 plug-in hybride)
 • Citroën (C3)
 • Toyota (Yaris, Prius, GT86)
 • Honda (diverse motoren cat. A, A1, A2 en volgmotor, Civic, Jazz)
 • Opel (Corsa, Astra, Ampera)
 • Peugeot (nieuwe 208, 508 RXH)
 • Ford (Fiësta, Focus, B-Max)
 • Alfa Romeo (Giulietta)
 • Fiat (Punto)

Rijschoolbeurs

Tijdens de Lesauto-testdag is er ook een Rijschoolbeurs, waar toeleveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche zich presenteren. Deelnemende organisaties zijn CBR, Bovag & Bovemij, VRB/SRB, LBVI, Dation, Lens Media, Lesautoverhuur, VERJO, Haverkate Rijschool Adm. & Advies, ST Software, Rijschoolservice, Peter Claassen dubbele bedieningen, Flexpulse automatisering, Maxxis Banden, Stip to Media, VekaBest en Green Dino.

De locatie van de lesautotestdag is Inn Style te Maarssen, op 10 autominuten van het centrum van Utrecht. Inn Style is een luxe, inspirerende locatie met voldoende gratis parkeergelegenheid en uitstekende horeca.

Meld u direct kosteloos aan voor de Lesautotestdag via het inschrijfformulier

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Test de nieuwe Volkswagen Golf VII tijdens Lesauto-testdag | RijschoolPro
Volkswagen, Rijbewijs, Golf 7, Lesauto-testdag

Test de nieuwe Volkswagen Golf VII tijdens Lesauto-testdag

Rijinstructeurs kunnen tijdens de Lesauto-testdag op 26 november in Maarssen proefrijden met de nieuwe Volkswagen Golf VII. De importeur stelt hiervoor 3 exemplaren beschikbaar. Ook kan er uitgebreid getest worden met Volkswagen Polo (2x) en Volkswagen up! (2x). Verder informeert VW rijinstructeurs over het Volkswagen Rijbewijs Platform.

Voor de rijschoolhouder die Volkswagen rijdt (of 100% Volkswagen gaat rijden) levert Volkswagen Rijbewijs, zonder financiële tegenprestatie, veel voordeel, gemak en promotie en vraagt daarvoor slechts enkele kleine tegenprestaties van deelnemende rijscholen.

Inbouw dubbele bediening

Enkele voorbeelden van voordeel zijn extra cursisten door het voordeel en gemak wat geboden wordt, gratis leskaarten, aanbiedingen op inbouw dubbele bediening, gratis vervangend vervoer met dubbele bediening bij reparatie/onderhoud door de Volkswagen-dealer, leaseaanbiedingen, wekelijkse nieuwsbrief i.s.m. VerkeersPro en nog veel meer.

Inmiddels zijn er al ruim 35.000 cursisten geregistreerd voor Volkswagen Rijbewijs. Je hebt als cursist keuze uit meer dan 1000 aangesloten Volkswagen rijscholen. Dit zijn rijscholen uit heel Nederland waarvan hun wagenpark 100% Volkswagen is.

Theoriepakket

Cursisten genieten vele voordelen tijdens en na het behalen van hun rijbewijs. Denk daarbij aan voordeel op het theoriepakket, Theorie op Mobiel met gratis examens, een rijvaardigheidstraining als je geslaagd bent, korting op je eerste verzekering bij Volkswagen Bank, en nog veel meer.

Lesauto’s

Naast Volkswagen Golf VII, Polo en up!, kunnen de volgende automerken uitgebreid getest worden tijdens de Lesauto-testdag:

 • Renault (nieuwe Clio)
 • Mercedes-Benz (nieuwe A-klasse)
 • Kia (Rio, Cee’d)
 • Hyundai (i20, i30, i40, ix35, Veloster)
 • Volvo (V40 diesel, V40 plug-in hybride)
 • Citroën (C3)
 • Toyota (Yaris, Prius, GT86)
 • Honda (diverse motoren cat. A, A1, A2 en volgmotor, Civic, Jazz)
 • Opel (Corsa, Astra, Ampera)
 • Peugeot (nieuwe 208, 508 RXH)
 • Ford (Fiësta, Focus, B-Max)
 • Alfa Romeo (Giulietta)
 • Fiat (Punto)

Rijschoolbeurs

Tijdens de Lesauto-testdag is er ook een Rijschoolbeurs, waar toeleveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche zich presenteren. Deelnemende organisaties zijn CBR, Bovag & Bovemij, VRB/SRB, LBVI, Dation, Lens Media, Lesautoverhuur, VERJO, Haverkate Rijschool Adm. & Advies, ST Software, Rijschoolservice, Peter Claassen dubbele bedieningen, Flexpulse automatisering, Maxxis Banden, Stip to Media, VekaBest en Green Dino.

De locatie van de lesautotestdag is Inn Style te Maarssen, op 10 autominuten van het centrum van Utrecht. Inn Style is een luxe, inspirerende locatie met voldoende gratis parkeergelegenheid en uitstekende horeca.

Meld u direct kosteloos aan voor de Lesautotestdag via het inschrijfformulier

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.