Ook CBR neemt afscheid van laatste coronamaatregelen

Ook CBR neemt afscheid van laatste coronamaatregelen

Foto ter illustratie Foto: Unsplash

Het CBR heeft de laatste coronamaatregelen laten vervallen. Medewerkers en klanten hoeven vanaf 24 maart geen coronatest meer te doen bij griep- en verkoudheidsklachten. Ook hoeven zij bij een eventuele positieve test niet langer in quarantaine.

Hoewel hiermee een einde komt aan de meer dan twee jaar durende restricties, mag het CBR klanten en bezoekers met zichtbare ziekteverschijnselen nog steeds de toegang tot de gebouwen, terreinen en examenvoertuigen ontzeggen. Mocht dit voorkomen, dan kan de persoon in kwestie een beroep doen op de restitutieregeling en zo het examen, de toets of de cursus op een later moment inhalen.

Bij de divisie Theorie wordt op een enkele locatie nog gebruik gemaakt van doorzichtige schermen bij de balies, meldt een woordvoerder van het CBR. “Het uitgangspunt is dat deze schermen vanaf juli overal worden verwijderd. De ontsmettingsmiddelen bij de ingang van panden handhaven we voorlopig. Bezoekers die dat wensen, kunnen daar gebruik van maken.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ook CBR neemt afscheid van laatste coronamaatregelen | RijschoolPro
Ook CBR neemt afscheid van laatste coronamaatregelen

Ook CBR neemt afscheid van laatste coronamaatregelen

Foto ter illustratie Foto: Unsplash

Het CBR heeft de laatste coronamaatregelen laten vervallen. Medewerkers en klanten hoeven vanaf 24 maart geen coronatest meer te doen bij griep- en verkoudheidsklachten. Ook hoeven zij bij een eventuele positieve test niet langer in quarantaine.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.