Simon Jongepier nieuwe voorzitter LBVI
volgende stap

Simon Jongepier nieuwe voorzitter LBVI

Simon Jongepier (links) schudt de hand van Wilbert van Beersum (rechts) Foto: Simon Jongepier

Simon Jongepier van Jongepier Verkeersopleidingen neemt het roer over van Wilbert van Beersum binnen de Landelijke Belangenvereniging voor Verkeersopleidingsinstituten (LBVI). Daarmee treedt hij in de voetsporen van zijn vader, Simon Jongepier senior, die een van de oprichters van de vereniging was.

Naast de benoeming van de nieuwe voorzitter, verwelkomt de LBVI ook Paul Frijn van Hoekstra Opleidingen als nieuwe secretaris. Met Paul Wemer als penningmeester en de komst van Jongepier en Hoekstra is het bestuur compleet.

De leden van het bestuur kijken naar eigen zeggen uit naar de frisse input van de nieuwe aanwinsten binnen de LBVI. Gezamenlijk hopen zij het belang van verkeersopleidingsinstituten verder te bevorderen.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Simon Jongepier nieuwe voorzitter LBVI | RijschoolPro
Simon Jongepier nieuwe voorzitter LBVI
volgende stap

Simon Jongepier nieuwe voorzitter LBVI

Simon Jongepier (links) schudt de hand van Wilbert van Beersum (rechts) Foto: Simon Jongepier

Simon Jongepier van Jongepier Verkeersopleidingen neemt het roer over van Wilbert van Beersum binnen de Landelijke Belangenvereniging voor Verkeersopleidingsinstituten (LBVI). Daarmee treedt hij in de voetsporen van zijn vader, Simon Jongepier senior, die een van de oprichters van de vereniging was.

Naast de benoeming van de nieuwe voorzitter, verwelkomt de LBVI ook Paul Frijn van Hoekstra Opleidingen als nieuwe secretaris. Met Paul Wemer als penningmeester en de komst van Jongepier en Hoekstra is het bestuur compleet.

De leden van het bestuur kijken naar eigen zeggen uit naar de frisse input van de nieuwe aanwinsten binnen de LBVI. Gezamenlijk hopen zij het belang van verkeersopleidingsinstituten verder te bevorderen.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.