Alexander Pechtold officieel herbenoemd als algemeen directeur CBR
1 november

Alexander Pechtold officieel herbenoemd als algemeen directeur CBR

Pechtold kijkt volgens het CBR uit naar de voortzetting van zijn werk Foto: CBR

Alexander Pechtold is door demissionair minister Mark Harbers (Infrastructuur en Waterstaat) per 1 november 2023 herbenoemd als algemeen directeur van het CBR. Samen met directeur bedrijfsvoering Jan Jurgen Huizing vormt Pechtold nu vier jaar de directie van het CBR.

Dat maakt het CBR vrijdag bekend. Minister Harbers: “Alexander Pechtold is een ervaren bestuurder, die de afgelopen jaren bij het CBR grote stappen heeft gezet. Ik heb waardering voor de manier waarop hij het CBR heeft geleid tot nu toe en heb vertrouwen dat hij dit de komende jaren kan voortzetten.”

Pechtold heeft volgens het CBR veel zin in de voortzetting van zijn werk in de wereld van de rijbewijzen. “Ik had vooraf niet gedacht dat deze wereld zo veelzijdig zou zijn. We hebben met het CBR enorme stappen gemaakt en we hebben een sterkere en meer zelfbewuste positie ingenomen op het gebied van de verkeersveiligheid. We zitten midden in de transitie van uitvoerder naar publieke dienstverlener, waarbij we de behoeftes en wensen van onze klanten veel meer als uitgangspunt nemen. Daar ben ik, samen met mijn collega’s, nog volop mee bezig”, aldus Pechtold.

“Naast het verbeteren van de dienstverlening op korte termijn en het wegwerken van de corona-achterstanden, is de uitdaging in de komende jaren om samen met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de branche en andere stakeholders handen en voeten te geven aan de adviezen van Emile Roemer met betrekking tot het verbeteren van de kwaliteit van de rijschoolbranche”, luidt het bericht van het CBR.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Alexander Pechtold officieel herbenoemd als algemeen directeur CBR | RijschoolPro
Alexander Pechtold officieel herbenoemd als algemeen directeur CBR
1 november

Alexander Pechtold officieel herbenoemd als algemeen directeur CBR

Pechtold kijkt volgens het CBR uit naar de voortzetting van zijn werk Foto: CBR

Alexander Pechtold is door demissionair minister Mark Harbers (Infrastructuur en Waterstaat) per 1 november 2023 herbenoemd als algemeen directeur van het CBR. Samen met directeur bedrijfsvoering Jan Jurgen Huizing vormt Pechtold nu vier jaar de directie van het CBR.

Dat maakt het CBR vrijdag bekend. Minister Harbers: “Alexander Pechtold is een ervaren bestuurder, die de afgelopen jaren bij het CBR grote stappen heeft gezet. Ik heb waardering voor de manier waarop hij het CBR heeft geleid tot nu toe en heb vertrouwen dat hij dit de komende jaren kan voortzetten.”

Pechtold heeft volgens het CBR veel zin in de voortzetting van zijn werk in de wereld van de rijbewijzen. “Ik had vooraf niet gedacht dat deze wereld zo veelzijdig zou zijn. We hebben met het CBR enorme stappen gemaakt en we hebben een sterkere en meer zelfbewuste positie ingenomen op het gebied van de verkeersveiligheid. We zitten midden in de transitie van uitvoerder naar publieke dienstverlener, waarbij we de behoeftes en wensen van onze klanten veel meer als uitgangspunt nemen. Daar ben ik, samen met mijn collega’s, nog volop mee bezig”, aldus Pechtold.

“Naast het verbeteren van de dienstverlening op korte termijn en het wegwerken van de corona-achterstanden, is de uitdaging in de komende jaren om samen met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de branche en andere stakeholders handen en voeten te geven aan de adviezen van Emile Roemer met betrekking tot het verbeteren van de kwaliteit van de rijschoolbranche”, luidt het bericht van het CBR.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.