Beginnend rijinstructeur scheurt met 200 kilometer per uur langs politie
gevaar op de weg

Beginnend rijinstructeur scheurt met 200 kilometer per uur langs politie

De bestuurder was van mening dat zijn rijgedrag niet gevaarlijk was Foto: Verkeerspolitie Den Haag

Een beginnend rijinstructeur is woensdag met 200 kilometer per uur langs de politie gescheurd op de A12 richting Den Haag. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij wordt aangemeld bij het CBR voor de Educatieve Maatregel Gedrag.

Dat meldt de Verkeerspolitie Den Haag. De politie reed met collega’s van de rijopleiding met circa 180 kilometer per uur over de A12 richting Den Haag. “Tot hun verbazing werden zij links, over de redresseerstrook, ingehaald met een snelheid van ver boven de 200 kilometer per uur. Hierna haalde de bestuurder met deze snelheid links en rechts voertuigen in met alle gevaren van dien”, luidt het bericht van de verkeerspolitie.

De bestuurder van het voertuig gaf in een gesprek met de politie aan ‘wel te weten wat hij deed’. Daarnaast was hij van mening dat zijn rijgedrag niet gevaarlijk was, omdat hij ‘al ruim twee jaar zijn rijbewijs had’. “De jongen gaf aan dat hij in beroep zou gaan, want hij had zijn rijbewijs binnen twee weken weer nodig. Hij moest namelijk bij het IBKI examen doen voor rijinstructeur”, meldt de verkeerspolitie tot slot.

De bestuurder krijgt een proces-verbaal voor de snelheidovertreding en wordt bij het CBR aangemeld voor de Educatieve Maatregel Gedrag.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Beginnend rijinstructeur scheurt met 200 kilometer per uur langs politie | RijschoolPro
Beginnend rijinstructeur scheurt met 200 kilometer per uur langs politie
gevaar op de weg

Beginnend rijinstructeur scheurt met 200 kilometer per uur langs politie

De bestuurder was van mening dat zijn rijgedrag niet gevaarlijk was Foto: Verkeerspolitie Den Haag

Een beginnend rijinstructeur is woensdag met 200 kilometer per uur langs de politie gescheurd op de A12 richting Den Haag. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij wordt aangemeld bij het CBR voor de Educatieve Maatregel Gedrag.

Dat meldt de Verkeerspolitie Den Haag. De politie reed met collega’s van de rijopleiding met circa 180 kilometer per uur over de A12 richting Den Haag. “Tot hun verbazing werden zij links, over de redresseerstrook, ingehaald met een snelheid van ver boven de 200 kilometer per uur. Hierna haalde de bestuurder met deze snelheid links en rechts voertuigen in met alle gevaren van dien”, luidt het bericht van de verkeerspolitie.

De bestuurder van het voertuig gaf in een gesprek met de politie aan ‘wel te weten wat hij deed’. Daarnaast was hij van mening dat zijn rijgedrag niet gevaarlijk was, omdat hij ‘al ruim twee jaar zijn rijbewijs had’. “De jongen gaf aan dat hij in beroep zou gaan, want hij had zijn rijbewijs binnen twee weken weer nodig. Hij moest namelijk bij het IBKI examen doen voor rijinstructeur”, meldt de verkeerspolitie tot slot.

De bestuurder krijgt een proces-verbaal voor de snelheidovertreding en wordt bij het CBR aangemeld voor de Educatieve Maatregel Gedrag.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.