Dation gaat samenwerking aan met iTheorie
win-win

Dation gaat samenwerking aan met iTheorie

Wouter Eijkelenkamp (links) en Peter Somers (rechts) slaan de handen ineen Foto: Dation/iTheorie

De balans vinden tussen rijles geven, je aanbod aantrekkelijk houden en bijblijven met de administratie, kan een echte uitdaging zijn voor rijschoolhouders. Door de samenwerking aan te gaan met iTheorie wil Dation de administratie rondom de inkoop, verkoop en facturering van theorieproducten makkelijker maken voor hen.“Een win-win situatie voor alle betrokkenen.”

“Met een paar simpele clicks zijn de iTheorieproducten voor de leerling te bestellen en te factureren, wat anders een tijdrovend proces kan zijn. Bovendien kunnen rijschoolhouders beter op de behoeften van hun leerlingen inspelen door zelf pakketten met theorie, eventueel in combinatie met praktijklessen, samen te stellen. Ook heb je moeiteloos zicht op de voortgang van je leerling en kun je zo actiever bijsturen in het leerproces”, vertelt Wouter Eijkelenkamp, Commercieel Directeur bij Dation.

Ook voor leerlingen zijn er voordelen: alles wordt direct naar hen gemaild, ze kunnen meteen aan de slag en zij kunnen zelf eenvoudig hun eigen voortgang bewaken. “Kortom, een win-win situatie voor zowel rijscholen als leerlingen”, vindt Eijkelenkamp.

iTheorie

Door middel van iTheorie leer je de theorie stap voor stap aan de hand van tekst, videolessen, interactieve opdrachten, oefentoetsen en proefexamens. Ook kunnen leerlingen via iTheorie theorielessen volgen via een livestream. Deze worden ’s avonds en in het weekend gegeven door een theoriedocent aan wie ook vragen gesteld kunnen worden.

Dation

Voor Dation volgt deze koppeling op eerdere implementaties van andere theorieaanbieders zoals VekaBest, Verjo en Smit. “Hiermee bevestigt Dation haar positie als een veelzijdige en onafhankelijke partner voor rijscholen. Deze samenwerkingen vergroten de flexibiliteit van rijschoolhouders en biedt hen de vrijheid om producten te kiezen die het beste bij hun specifieke behoeften en die van de leerling passen”, vervolgt Eijkelenkamp.

“Wij vinden het belangrijk om rijschoolhouders diversiteit en keuze te bieden. We moedigen alle rijschoolhouders aan om deze nieuwe mogelijkheden te verkennen en te profiteren van de voordelen die deze samenwerkingen met zich meebrengen.”

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dation gaat samenwerking aan met iTheorie | RijschoolPro
Dation gaat samenwerking aan met iTheorie
win-win

Dation gaat samenwerking aan met iTheorie

Wouter Eijkelenkamp (links) en Peter Somers (rechts) slaan de handen ineen Foto: Dation/iTheorie

De balans vinden tussen rijles geven, je aanbod aantrekkelijk houden en bijblijven met de administratie, kan een echte uitdaging zijn voor rijschoolhouders. Door de samenwerking aan te gaan met iTheorie wil Dation de administratie rondom de inkoop, verkoop en facturering van theorieproducten makkelijker maken voor hen.“Een win-win situatie voor alle betrokkenen.”

“Met een paar simpele clicks zijn de iTheorieproducten voor de leerling te bestellen en te factureren, wat anders een tijdrovend proces kan zijn. Bovendien kunnen rijschoolhouders beter op de behoeften van hun leerlingen inspelen door zelf pakketten met theorie, eventueel in combinatie met praktijklessen, samen te stellen. Ook heb je moeiteloos zicht op de voortgang van je leerling en kun je zo actiever bijsturen in het leerproces”, vertelt Wouter Eijkelenkamp, Commercieel Directeur bij Dation.

Ook voor leerlingen zijn er voordelen: alles wordt direct naar hen gemaild, ze kunnen meteen aan de slag en zij kunnen zelf eenvoudig hun eigen voortgang bewaken. “Kortom, een win-win situatie voor zowel rijscholen als leerlingen”, vindt Eijkelenkamp.

iTheorie

Door middel van iTheorie leer je de theorie stap voor stap aan de hand van tekst, videolessen, interactieve opdrachten, oefentoetsen en proefexamens. Ook kunnen leerlingen via iTheorie theorielessen volgen via een livestream. Deze worden ’s avonds en in het weekend gegeven door een theoriedocent aan wie ook vragen gesteld kunnen worden.

Dation

Voor Dation volgt deze koppeling op eerdere implementaties van andere theorieaanbieders zoals VekaBest, Verjo en Smit. “Hiermee bevestigt Dation haar positie als een veelzijdige en onafhankelijke partner voor rijscholen. Deze samenwerkingen vergroten de flexibiliteit van rijschoolhouders en biedt hen de vrijheid om producten te kiezen die het beste bij hun specifieke behoeften en die van de leerling passen”, vervolgt Eijkelenkamp.

“Wij vinden het belangrijk om rijschoolhouders diversiteit en keuze te bieden. We moedigen alle rijschoolhouders aan om deze nieuwe mogelijkheden te verkennen en te profiteren van de voordelen die deze samenwerkingen met zich meebrengen.”

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.