Dation lanceert vernieuwde koppeling met TOP: ‘Dubbel zo efficiënt’
partner

Dation lanceert vernieuwde koppeling met TOP: ‘Dubbel zo efficiënt’

De nieuwe koppeling moet de rompslomp voor rijschoolhouders verminderen Foto: Dation

Rijschoolsoftware-ontwikkelaar Dation lanceert binnenkort een vernieuwde koppeling met TOP Internet van het CBR. De update ondersteunt communicatie in beide richtingen, waardoor de rijschool niet langer in twee systemen examens hoeft te plannen.

Door middel van de nieuwe koppeling, die vanaf de tweede helft van juli gefaseerd wordt uitgerold, hoeven rijscholen niet langer eerst hun leerlingen in Dation in te plannen en daarna pas een reservering in TOP te maken. Met de update kan een rijschoolhouder voortaan dus niet alleen examencapaciteit, machtigingen en examenresultaten ophalen, maar plant hij of zij een leerling ook direct vanuit Dation op een vrij examenmoment in.

Dit voorkomt ook onnodige fouten, laat Dation weten. “Stel, een reservering lukt niet omdat je een leerling hebt die nog niet de nodige machtigingen heeft verleend. Dan wordt deze informatie automatisch gesynchroniseerd en weergegeven in Dation. Problemen kun je zo sneller opsporen en het risico op fouten aanzienlijk verminderen.”

Nieuwe ontwikkelingen

“Door deze 2-weg-communicatie zijn dubbele handelingen niet meer nodig, wat je drie tot vijf minuten per examen bespaart. Dit betekent meer gemak en minder verspilde tijd, waardoor onder andere de examenplanning dubbel zo efficiënt verloopt”, zegt Dation-CEO Wouter Eijkelenkamp. “Zo kunnen rijscholen zich concentreren op wat ze het beste doen: uistekende rijopleidingen bieden.”

“We zijn erg enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling en we zijn ervan overtuigd dat het een grote impact zal hebben op de manier waarop onze rijscholen werken. Bij Dation zijn we altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren en de gebruiksvriendelijkheid te verhogen”, aldus Eijkelenkamp.

Gratis koppeling

Wil je meer weten over de nieuwe TOP koppeling van Dation en hoe deze jouw rijschool kan helpen? Neem dan contact op via [email protected] of stel je vraag in de Dation-chat. 

Als je nog geen gebruik maakt van de koppeling, kun je deze hier gratis aanvragen.

Lees ook:

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van RijschoolPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in.
Onderwerpen: , ,

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dation lanceert vernieuwde koppeling met TOP: ‘Dubbel zo efficiënt’ | RijschoolPro
Dation lanceert vernieuwde koppeling met TOP: ‘Dubbel zo efficiënt’
partner

Dation lanceert vernieuwde koppeling met TOP: ‘Dubbel zo efficiënt’

De nieuwe koppeling moet de rompslomp voor rijschoolhouders verminderen Foto: Dation

Rijschoolsoftware-ontwikkelaar Dation lanceert binnenkort een vernieuwde koppeling met TOP Internet van het CBR. De update ondersteunt communicatie in beide richtingen, waardoor de rijschool niet langer in twee systemen examens hoeft te plannen.

Door middel van de nieuwe koppeling, die vanaf de tweede helft van juli gefaseerd wordt uitgerold, hoeven rijscholen niet langer eerst hun leerlingen in Dation in te plannen en daarna pas een reservering in TOP te maken. Met de update kan een rijschoolhouder voortaan dus niet alleen examencapaciteit, machtigingen en examenresultaten ophalen, maar plant hij of zij een leerling ook direct vanuit Dation op een vrij examenmoment in.

Dit voorkomt ook onnodige fouten, laat Dation weten. “Stel, een reservering lukt niet omdat je een leerling hebt die nog niet de nodige machtigingen heeft verleend. Dan wordt deze informatie automatisch gesynchroniseerd en weergegeven in Dation. Problemen kun je zo sneller opsporen en het risico op fouten aanzienlijk verminderen.”

Nieuwe ontwikkelingen

“Door deze 2-weg-communicatie zijn dubbele handelingen niet meer nodig, wat je drie tot vijf minuten per examen bespaart. Dit betekent meer gemak en minder verspilde tijd, waardoor onder andere de examenplanning dubbel zo efficiënt verloopt”, zegt Dation-CEO Wouter Eijkelenkamp. “Zo kunnen rijscholen zich concentreren op wat ze het beste doen: uistekende rijopleidingen bieden.”

“We zijn erg enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling en we zijn ervan overtuigd dat het een grote impact zal hebben op de manier waarop onze rijscholen werken. Bij Dation zijn we altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren en de gebruiksvriendelijkheid te verhogen”, aldus Eijkelenkamp.

Gratis koppeling

Wil je meer weten over de nieuwe TOP koppeling van Dation en hoe deze jouw rijschool kan helpen? Neem dan contact op via [email protected] of stel je vraag in de Dation-chat. 

Als je nog geen gebruik maakt van de koppeling, kun je deze hier gratis aanvragen.

Lees ook:

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van RijschoolPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in.
Onderwerpen: , ,

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.