Opleidingsplatform: groter bereik en eenvoudig beheer
partner

Opleidingsplatform: groter bereik en eenvoudig beheer

Het doel van Opleidingsplatform is om opleidingen efficiënter te organiseren en een meer overzicht te bieden Foto: Opleidingsplatform

Met de komst van ‘Opleidingsplatform’ wordt de schakel tussen bedrijven in de logistieke sector en opleiders gevormd. Daarmee wordt een oplossing geboden voor het organiseren, bewaken, plannen en registreren van de opleidings- en certificeringsbehoeften. “Het neemt administratieve rompslomp weg.”

Het doel van Opleidingsplatform is om opleidingen efficiënter te organiseren en een meer overzicht te bieden. Het heeft daardoor voordelen voor zowel opleiders als opdrachtgevers. “Als opleider profiteer je van een groot bereik en eenvoudig beheer. En je kunt als opleiders je aanbod uitbreiden en klanten uit verschillende regio’s bedienen. Daarnaast biedt het platform een centrale en eenduidige communicatie, rapportage en planning. Wat administratieve en organisatorische rompslomp bij opleiders wegneemt”, legt Jesse Holt van Opleidingsplatform uit.

Voor opdrachtgevers biedt Opleidingsplatform real-time inzicht in de opleidingsbehoefte, aanwezigheid en cursusresultaten van medewerkers. “Dit stelt opdrachtgevers in staat om proactief te reageren op de opleidingsbehoeften van het team. Daarnaast zorgt het voor transparant opleidingsbeheer, waardoor medewerkers de beste opleidingsmogelijkheden krijgen, de juiste trainingen op tijd gestart worden en werknemers aan de benodigde certificeringseisen kunnen voldoen”, aldus Holt.

Hoe het werkt

Het werkt als volgt. “Eerst doen we een 0-meting bij de opdrachtgever. De gegevens worden eenmalig geüpload in het Opleidingsplatform, waardoor alle relevante data van de medewerkers in het systeem komen te staan en vervolgens automatisch worden bijgewerkt. Een werkgever kan daardoor bijvoorbeeld zien voor wie van zijn medewerkers code 95 (bijna) verlopen is. Vervolgens kan er gemakkelijk een verzoek worden ingediend bij de opleider in kwestie, welke automatisch wordt omgezet in een definitieve planning. Eigenlijk wordt dus alles geautomatiseerd waardoor de kans op fouten nihil wordt.”

Opleiders kunnen op hun beurt cursussen aanbieden, waarna opdrachtgevers hun medewerkers kunnen inplannen. “Je hoeft hierdoor minder tijd en moeite te besteden aan handmatige planningen. Dit resulteert in een efficiënter gebruik van je capaciteit en middelen”, vervolgt Holt. “Daarnaast biedt het platform geautomatiseerde administratieve functies, zoals het bijhouden van de aanwezigheid van deelnemers en hun slagingspercentages.”

Ben je opleider en op zoek naar een groter bereik en eenvoudig beheer? Sluit je dan aan bij een groeiend netwerk van betrouwbare opleiders en ontdek zelf hoe Opleidingsplatform jou kan ontzorgen en de kwaliteit van jouw opleidingsprocessen kan verhogen. Neem hier contact op.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Opleidingsplatform: groter bereik en eenvoudig beheer | RijschoolPro
Opleidingsplatform: groter bereik en eenvoudig beheer
partner

Opleidingsplatform: groter bereik en eenvoudig beheer

Het doel van Opleidingsplatform is om opleidingen efficiënter te organiseren en een meer overzicht te bieden Foto: Opleidingsplatform

Met de komst van ‘Opleidingsplatform’ wordt de schakel tussen bedrijven in de logistieke sector en opleiders gevormd. Daarmee wordt een oplossing geboden voor het organiseren, bewaken, plannen en registreren van de opleidings- en certificeringsbehoeften. “Het neemt administratieve rompslomp weg.”

Het doel van Opleidingsplatform is om opleidingen efficiënter te organiseren en een meer overzicht te bieden. Het heeft daardoor voordelen voor zowel opleiders als opdrachtgevers. “Als opleider profiteer je van een groot bereik en eenvoudig beheer. En je kunt als opleiders je aanbod uitbreiden en klanten uit verschillende regio’s bedienen. Daarnaast biedt het platform een centrale en eenduidige communicatie, rapportage en planning. Wat administratieve en organisatorische rompslomp bij opleiders wegneemt”, legt Jesse Holt van Opleidingsplatform uit.

Voor opdrachtgevers biedt Opleidingsplatform real-time inzicht in de opleidingsbehoefte, aanwezigheid en cursusresultaten van medewerkers. “Dit stelt opdrachtgevers in staat om proactief te reageren op de opleidingsbehoeften van het team. Daarnaast zorgt het voor transparant opleidingsbeheer, waardoor medewerkers de beste opleidingsmogelijkheden krijgen, de juiste trainingen op tijd gestart worden en werknemers aan de benodigde certificeringseisen kunnen voldoen”, aldus Holt.

Hoe het werkt

Het werkt als volgt. “Eerst doen we een 0-meting bij de opdrachtgever. De gegevens worden eenmalig geüpload in het Opleidingsplatform, waardoor alle relevante data van de medewerkers in het systeem komen te staan en vervolgens automatisch worden bijgewerkt. Een werkgever kan daardoor bijvoorbeeld zien voor wie van zijn medewerkers code 95 (bijna) verlopen is. Vervolgens kan er gemakkelijk een verzoek worden ingediend bij de opleider in kwestie, welke automatisch wordt omgezet in een definitieve planning. Eigenlijk wordt dus alles geautomatiseerd waardoor de kans op fouten nihil wordt.”

Opleiders kunnen op hun beurt cursussen aanbieden, waarna opdrachtgevers hun medewerkers kunnen inplannen. “Je hoeft hierdoor minder tijd en moeite te besteden aan handmatige planningen. Dit resulteert in een efficiënter gebruik van je capaciteit en middelen”, vervolgt Holt. “Daarnaast biedt het platform geautomatiseerde administratieve functies, zoals het bijhouden van de aanwezigheid van deelnemers en hun slagingspercentages.”

Ben je opleider en op zoek naar een groter bereik en eenvoudig beheer? Sluit je dan aan bij een groeiend netwerk van betrouwbare opleiders en ontdek zelf hoe Opleidingsplatform jou kan ontzorgen en de kwaliteit van jouw opleidingsprocessen kan verhogen. Neem hier contact op.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.