Vijfde editie Lesauto Testdag van start in Nationaal Militair Museum in Soest

In een stralend zonnetje is maandagochtend om tien uur alweer de vijfde editie van de Lesauto Testdag van start gegaan. Tijdens deze dag kunnen rijinstructeuren tientallen lesauto’s en -motoren testen, workshops bezoeken en kunnen bezoekers tussen de tanks en vliegtuigen in het Nationaal Militair Museum op Vliegbasis Soesterberg over de Rijschoolbeurs wandelen. Tevens wordt zoals de voorgaande jaren de Lesauto van het Jaar gekozen en zal dit jaar voor de eerste keer de prijs Rijinstructeur van het Jaar worden uitgedeeld. 

De Lesauto Testdag vindt dit jaar plaats in het fraaie Nationaal Militair Museum op Vliegbasis Soesterberg. Het programma van vandaag:

  • 10.00 – 16.00 uur: Lesauto’s testen
  • 10.00 – 16.30 uur: Rijschoolbeurs geopend
  • 12.00 – 13.30 uur: Lunch
  • 16.30 uur:              Prijsuitreikingen Lesauto van het jaar en Rijinstructeur van het Jaar
  • 16.30 – 17.30 uur: Afsluitende borrel

Standhouders

Alle informatie over de verschillende standhouders op de Rijschoolbeurs, de modellen die getest kunnen worden en de verschillende workshops is te vinden in het programmaboekje en op de website www.lesautotestdag.nl. Bezoekers kunnen parkeren op de parkeerplaats bij het Nationaal Militair Museum. Probeer zo dicht mogelijk bij P4 te parkeren. Vervolgens kunt u te voet naar de ingang van de Lesauto Testdag lopen. Het adres van het Nationaal Militair Museum is de Verlengde Paltzerweg 1 in Soest.

lesauto's, Lesauto Testdag

Het team van VerkeersPro hoopt dat u vandaag een leuke en interessante dag heeft. Het wordt heel mooi weer, dus neem zonnebrand mee. Op de Rijschoolbeurs is goede airco aanwezig. Mochten er vragen zijn, dan kunt u die altijd aan een van onze medewerkers stellen. Vergeet uw registratie niet mee te nemen en te tonen bij binnenkomst. Hiermee ontvangt u bonnen voor consumpties en voor de lunch.

Auteur: Inge Jacobs

Inge Jacobs is redacteur van vakblad VerkeersNet en schrijft ook regelmatig voor de andere titels van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vijfde editie Lesauto Testdag van start in Nationaal Militair Museum in Soest | RijschoolPro

Vijfde editie Lesauto Testdag van start in Nationaal Militair Museum in Soest

In een stralend zonnetje is maandagochtend om tien uur alweer de vijfde editie van de Lesauto Testdag van start gegaan. Tijdens deze dag kunnen rijinstructeuren tientallen lesauto’s en -motoren testen, workshops bezoeken en kunnen bezoekers tussen de tanks en vliegtuigen in het Nationaal Militair Museum op Vliegbasis Soesterberg over de Rijschoolbeurs wandelen. Tevens wordt zoals de voorgaande jaren de Lesauto van het Jaar gekozen en zal dit jaar voor de eerste keer de prijs Rijinstructeur van het Jaar worden uitgedeeld. 

De Lesauto Testdag vindt dit jaar plaats in het fraaie Nationaal Militair Museum op Vliegbasis Soesterberg. Het programma van vandaag:

  • 10.00 – 16.00 uur: Lesauto’s testen
  • 10.00 – 16.30 uur: Rijschoolbeurs geopend
  • 12.00 – 13.30 uur: Lunch
  • 16.30 uur:              Prijsuitreikingen Lesauto van het jaar en Rijinstructeur van het Jaar
  • 16.30 – 17.30 uur: Afsluitende borrel

Standhouders

Alle informatie over de verschillende standhouders op de Rijschoolbeurs, de modellen die getest kunnen worden en de verschillende workshops is te vinden in het programmaboekje en op de website www.lesautotestdag.nl. Bezoekers kunnen parkeren op de parkeerplaats bij het Nationaal Militair Museum. Probeer zo dicht mogelijk bij P4 te parkeren. Vervolgens kunt u te voet naar de ingang van de Lesauto Testdag lopen. Het adres van het Nationaal Militair Museum is de Verlengde Paltzerweg 1 in Soest.

lesauto's, Lesauto Testdag

Het team van VerkeersPro hoopt dat u vandaag een leuke en interessante dag heeft. Het wordt heel mooi weer, dus neem zonnebrand mee. Op de Rijschoolbeurs is goede airco aanwezig. Mochten er vragen zijn, dan kunt u die altijd aan een van onze medewerkers stellen. Vergeet uw registratie niet mee te nemen en te tonen bij binnenkomst. Hiermee ontvangt u bonnen voor consumpties en voor de lunch.

Auteur: Inge Jacobs

Inge Jacobs is redacteur van vakblad VerkeersNet en schrijft ook regelmatig voor de andere titels van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.