Suzuki SV650A

Lesmotoren van Suzuki op Lesauto Testdag 2017

Naast de lesauto’s kunnen bezoekers van de Lesauto Testdag op 18 september 2017 ook lesmotoren testen. Suzuki is aanwezig met de SV650A en de DL650XA. Rijinstructeurs die een testrit willen maken, kunnen dus hun motorkleding meenemen.

Het gaat om twee types van hetzelfde Suzuki-model, waarvan een voor beginners, met valbeugel. Naast de motoren neemt Suzuki ook twee auto’s mee naar de Lesauto Testdag, namelijk de Swift en Vitara.

Elektrische scooter

Verder kunnen bezoekers ook proefrijden op een elektrische scooter van Etalian. Afhankelijk van de accu keuze kan men met de Etalian in een 45 kilometer per uur-versie een actieradius van 40 tot 120 kilometer halen. Geïnteresseerden kunnen zich laten informeren bij de stand van Etalian.

Op de Lesauto Testdag kun je niet alleen potentiële lesauto’s en motoren uitgebreid testen; je kunt je ook laten informeren bij de standhouders op de rijschoolbeurs of deelnemen aan interessante workshops in het auditorium. Schrijf je in voor de Lesauto Testdag.

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lesmotoren van Suzuki op Lesauto Testdag 2017 | RijschoolPro
Suzuki SV650A

Lesmotoren van Suzuki op Lesauto Testdag 2017

Naast de lesauto’s kunnen bezoekers van de Lesauto Testdag op 18 september 2017 ook lesmotoren testen. Suzuki is aanwezig met de SV650A en de DL650XA. Rijinstructeurs die een testrit willen maken, kunnen dus hun motorkleding meenemen.

Het gaat om twee types van hetzelfde Suzuki-model, waarvan een voor beginners, met valbeugel. Naast de motoren neemt Suzuki ook twee auto’s mee naar de Lesauto Testdag, namelijk de Swift en Vitara.

Elektrische scooter

Verder kunnen bezoekers ook proefrijden op een elektrische scooter van Etalian. Afhankelijk van de accu keuze kan men met de Etalian in een 45 kilometer per uur-versie een actieradius van 40 tot 120 kilometer halen. Geïnteresseerden kunnen zich laten informeren bij de stand van Etalian.

Op de Lesauto Testdag kun je niet alleen potentiële lesauto’s en motoren uitgebreid testen; je kunt je ook laten informeren bij de standhouders op de rijschoolbeurs of deelnemen aan interessante workshops in het auditorium. Schrijf je in voor de Lesauto Testdag.

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.