motor, CBR, Venlo, AVB

Verhuizing CBR-terrein voor motorexamens AVB in Barneveld

Het CBR neemt per 1 maart 2014 in de gemeente Barneveld een nieuw terrein in gebruik voor het afnemen van motorexamens voertuigbeheersing (AVB). De huidige locatie aan de Mercuriusweg is sinds deze maand immers niet meer beschikbaar, zo laat het CBR weten. Het nieuwe terrein aan de Wesselseweg ligt op enkele minuten rijden vanaf de oude locatie.

De locatie aan de Mercuriusweg werd in april 2012 in gebruik genomen ter vervanging van een AVB-locatie in Utrecht. Daar moest het CBR in verband met een herinrichting toentertijd van het terrein af.

Examens

In samenwerking met de verhuurder is gezocht naar een vervangend terrein voor de Mercuriusweg, zo laat het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen weten. Volgens het CBR voldoet de locatie aan de Wesselseweg aan alle wensen die vooraf waren gesteld. Vanaf 1 maart 2014 worden de ABV-examens dan ook vanaf die plek afgenomen.

Het nieuwe adres is Wesselseweg 60B, 3771 PD, Barneveld. Vorige week zijn de laatste examens op het terrein aan de Mercuriusweg afgelegd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.