motor, CBR, Venlo, AVB

CBR zoekt nieuwe AVB-locatie in Venlo

Het CBR is op zoek naar een nieuwe AVB-locatie in Venlo. Op de AVB-locatie worden  motorexamens voertuigbeheersing en de brommobielexamens afgenomen. Vanaf 1 januari 2017 kan het CBR niet meer terecht op het huidige terrein aan de Olivier van Noortweg 7.

Het CBR heeft nog geen nieuwe AVB-locatie op het oog. Tot een nieuw terrein is gevonden, kan het CBR  voor het afnemen van de examens gebruikmaken van de locaties Peelterbaan 1 in Weert, Boutenslaan 161a in Eindhoven, Bussele 17 in Erp en Baakhoverweg 45 in Susteren.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR zoekt nieuwe AVB-locatie in Venlo | RijschoolPro
motor, CBR, Venlo, AVB

CBR zoekt nieuwe AVB-locatie in Venlo

Het CBR is op zoek naar een nieuwe AVB-locatie in Venlo. Op de AVB-locatie worden  motorexamens voertuigbeheersing en de brommobielexamens afgenomen. Vanaf 1 januari 2017 kan het CBR niet meer terecht op het huidige terrein aan de Olivier van Noortweg 7.

Het CBR heeft nog geen nieuwe AVB-locatie op het oog. Tot een nieuw terrein is gevonden, kan het CBR  voor het afnemen van de examens gebruikmaken van de locaties Peelterbaan 1 in Weert, Boutenslaan 161a in Eindhoven, Bussele 17 in Erp en Baakhoverweg 45 in Susteren.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.