bus, randstad, buschauffeur

Randstad zoekt rijinstructeurs die buschauffeur willen worden

Randstad Uitzendbureau zoekt tientallen rijinstructeurs uit de regio Arnhem die 12 tot 36 uur per week als buschauffeur in het openbaar vervoer aan de slag willen. “Zij kunnen hun werk als rijinstructeur prima combineren met een parttime baan als buschauffeur”, zegt Peter Lanza van Randstad. “Maar ook fulltimers zijn welkom.”

Randstad heeft op korte termijn tientallen buschauffeurs nodig in de regio Arnhem. Rijinstructeurs die al beschikken over een rijbewijs D (busrijbewijs) hebben de voorkeur.

Opleiding buschauffeur

“Maar als iemand daar nog niet over beschikt, kan hij via ons de opleiding tot buschauffeur volgen”, vertelt Lanza. “Ook als hij als parttimer aan de slag gaat. Hij kan dan zijn verdiensten in de rijschoolbranche mooi aanvullen met vaste uren als buschauffeur in het openbaar vervoer.”

De buschauffeurs bij Randstad worden betaald volgens de CAO Openbaar Vervoer. Lanza: “Rijinstructeurs zijn beroepsmatig een mooie doelgroep voor ons omdat zij natuurlijk erg veel verkeersinzicht hebben.”

Opdracht

De opdracht waarvoor Randstad op dit moment buschauffeurs zoekt start begin december. Nieuwe chauffeurs moeten voor die tijd ingewerkt zijn.

Solliciteren kan via: [email protected]

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Randstad zoekt rijinstructeurs die buschauffeur willen worden”

Youran van Ark|30.10.12|21:14

Ik ken wel een paar rij-instructeurs die hier prima geschikt voor zijn.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.