dation, workshop, Wouter Eijkelenkamp

Nieuwe workshop social media voor rijscholen van Dation

dation, workshop, Wouter Eijkelenkamp

Dation, leverancier van planning en administratiesoftware, heeft samen met VRB en LBVI een nieuwe workshop social media voor rijschoolhouders ontwikkeld. De workshop gaat in op de voordelen van het gebruik van social media voor rijscholen en zal op 24 juni in Rotterdam en op 25 juni in Arnhem worden gegeven.

Wouter Eijkelenkamp van Dation: “Het onderwerp social media leeft in de rijschoolbranche. Er is als rijschool veel reclame en naamsbekendheid mee te behalen. Ook nieuwe leerlingen zijn via social media te bereiken.”

Facebook

In de nieuwe workshop besteedt Dation aandacht aan het maken van een representatief profiel op Facebook en Twitter. Ook komt het actueel houden van deze profielen met nieuwsberichten aan bod en wordt er uitgelegd hoe social media ingezet kunnen worden voor een hogere ranking in Google.

In de workshop zal er verder in worden gegaan op het schrijven van social media berichten, worden er tips gegeven over het werven van nieuwe leerlingen en meer volgers en het op een efficiënte en snelle manier gebruiken van social media.

Workshop

De kosten voor deelname aan de workshop bedragen 50 euro per persoon. De workshops worden gegeven op:

  • 24 juni 18:30 – 22:00 uur Rotterdam (Opleidingsinstituut Kneteman).
  • 25 juni 18.30 – 22.00  uur Arnhem (Opleidingsinstituut BOAA).

Inschrijven kan via de website van Dation. Voor beide locaties geldt een beperkte capaciteit, dus vol is vol. Voor een workshop bij u in de regio of bij u op locatie kan er contact opgenomen worden met Dation.

Auteur: Karlien Korebrits

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe workshop social media voor rijscholen van Dation | RijschoolPro
dation, workshop, Wouter Eijkelenkamp

Nieuwe workshop social media voor rijscholen van Dation

Dation, leverancier van planning en administratiesoftware, heeft samen met VRB en LBVI een nieuwe workshop social media voor rijschoolhouders ontwikkeld. De workshop gaat in op de voordelen van het gebruik van social media voor rijscholen en zal op 24 juni in Rotterdam en op 25 juni in Arnhem worden gegeven.

Wouter Eijkelenkamp van Dation: “Het onderwerp social media leeft in de rijschoolbranche. Er is als rijschool veel reclame en naamsbekendheid mee te behalen. Ook nieuwe leerlingen zijn via social media te bereiken.”

Facebook

In de nieuwe workshop besteedt Dation aandacht aan het maken van een representatief profiel op Facebook en Twitter. Ook komt het actueel houden van deze profielen met nieuwsberichten aan bod en wordt er uitgelegd hoe social media ingezet kunnen worden voor een hogere ranking in Google.

In de workshop zal er verder in worden gegaan op het schrijven van social media berichten, worden er tips gegeven over het werven van nieuwe leerlingen en meer volgers en het op een efficiënte en snelle manier gebruiken van social media.

Workshop

De kosten voor deelname aan de workshop bedragen 50 euro per persoon. De workshops worden gegeven op:

  • 24 juni 18:30 – 22:00 uur Rotterdam (Opleidingsinstituut Kneteman).
  • 25 juni 18.30 – 22.00  uur Arnhem (Opleidingsinstituut BOAA).

Inschrijven kan via de website van Dation. Voor beide locaties geldt een beperkte capaciteit, dus vol is vol. Voor een workshop bij u in de regio of bij u op locatie kan er contact opgenomen worden met Dation.

Auteur: Karlien Korebrits

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.