Richard Buijs, Belastingdienst, Rijschoolbeurs

Belastingdienst op de Rijschoolbeurs 2013 (video)

De Belastingdienst was met een stand aanwezig op de Rijschoolbeurs tijdens de Lesauto Testdag. Onder meer inspecteur Richard Buijs gaf antwoord op vragen van rijschoolhouders over belastingzaken. De dienst heeft gemerkt dat rijscholen zich sinds de start van de actie verbeterd hebben als het gaat om de verplichte afdrachten aan de Staat.

Bekijk de video:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Belastingdienst op de Rijschoolbeurs 2013 (video) | RijschoolPro
Richard Buijs, Belastingdienst, Rijschoolbeurs

Belastingdienst op de Rijschoolbeurs 2013 (video)

De Belastingdienst was met een stand aanwezig op de Rijschoolbeurs tijdens de Lesauto Testdag. Onder meer inspecteur Richard Buijs gaf antwoord op vragen van rijschoolhouders over belastingzaken. De dienst heeft gemerkt dat rijscholen zich sinds de start van de actie verbeterd hebben als het gaat om de verplichte afdrachten aan de Staat.

Bekijk de video:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.