Uitgever van vakblad VerkeersPro in lijst FD Gazellen 2015

ProMedia Group, de uitgever van online vakbladen VerkeersPro, TankPro, SpoorPro, OVPro en TaxiPro, heeft een FD Gazellen 2015-award gewonnen. Het bedrijf staat op plek 25 in de categorie Noord-Brabant Klein. Dat werd bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de zesde en laatste regio-uitreiking van de FD Gazellen Awards 2015 van het Financieele Dagblad.

ProMedia Group geeft sinds enkele jaren diverse vakbladen uit op het gebied van mobiliteit. VerkeersPro was de allereerste titel van ProMedia. Inmiddels is het uitgegroeid tot hét vakblad in de branche met ruim veertigduizend unieke bezoekers per maand. Tevens is VerkeersPro organisator van de Lesauto Testdag.

FD Gazelle

FD Gazelle is een initiatief van Het Financieele Dagblad en beloont bedrijven die hard groeien. Alle ondernemingen die over de boekjaren 2012, 2013 en 2014 een onafgebroken groei van ten minste twintig procent hebben laten zien, mogen zich een FD Gazelle noemen.

Daarnaast zijn er een aantal andere belangrijke criteria, waarop de ondernemingen zijn getoetst door financieel specialisten van ABN Amro, Mazars en FD zelf. De ondernemingen met de hoogste omzetgroei per provincie per categorie ontvangen een Gouden Gazelle.

Trots

ProMedia-directeur Joan Blaas is erg trots op de FD Gazelle. “Het is een bevestiging van de goede weg die we zijn ingeslagen. VerkeersPro is daar als onze eerste titel een belangrijk onderdeel van. We blijven ons meer dan honderd procent inzetten om onze titels en evenementen zoals de Lesauto Testdag te blijven verbeteren.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.