Tom Coronel, ondernemer en autocoureur

Coureur en ondernemer Tom Coronel spreker bij Lesauto Testdag

during the 2015 FIA WTCC World Touring Car Race of Morocco at Marrakech, from April 17 to 19th 2015. Photo Jean Michel Le Meur / DPPI.

Autocoureur en topondernemer Tom Coronel is gastspreker tijdens het middagprogramma van de BOVAG tijdens de vijfde editie van de Lesauto Testdag op 12 september in Soest. Coronel is een inspirerend spreker en hij zal zijn ervaringen met slimmer vormen van marketing delen met de bezoekende rijschoolhouders en instructeurs.

Ondernemen zit Tom Coronel (1972) in het bloed. Hij bouwde zijn bedrijf dat tv’s verkoopt uit tot een miljoenenonderneming en was bovendien een van de voorlopers die zich op internetverkoop ging richten. Inmiddels heeft hij naast een fysieke winkel ook verschillende webwinkels zoals Create2Fit, een koepel van webshops. “Hij is online extreem succesvol”, zegt BOVAG-woordvoerder Tom Huyskens. “Hij zet de nieuwste technieken in, benut alle online mogelijkheden die er zijn en experimenteert veel.” Zo maakt hij bijvoorbeeld filmpjes van de producten die hij verkoopt. In zoekresultaten op internet staat hij steevast bovenaan.

Autocoureur en ondernemer

Behalve ondernemer is Coronel net als zijn vader, Tom Coronel senior, een bekend autocoureur. Hij racet in verschillende klassen in Nederland en op internationaal niveau en heeft al heel wat overwinningen en kampioenschappen op zijn naam staan. Hij heeft daarnaast een eigen raceteam, is race-instructeur en begeleidt als coach jonge veelbelovende coureurs.

Tijdens het BOVAG-gedeelte op de Lesauto Testdag zal Coronel uitgebreid ingaan op de online mogelijkheden voor de rijschoolbranche. Hij heeft een duidelijke visie op online winkelen, sociale media en nieuwe media die hij ook goed weet te vertalen naar andere branches.

Registreren

De bijdrage van Tom Coronel is te horen tijdens het middagprogramma van de BOVAG-sessie, die begint om 15.00 uur en is toegankelijk voor alle bezoekers van de Lesauto Testdag (dus ook de niet-BOVAG-leden).

Registreren voor de Lesauto Testdag kan via de speciale website van de Lesauto Testdag. De dag is gratis toegankelijk voor rijschoolhouders en instructeurs.

latd banner

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Coureur en ondernemer Tom Coronel spreker bij Lesauto Testdag | RijschoolPro
Tom Coronel, ondernemer en autocoureur

Coureur en ondernemer Tom Coronel spreker bij Lesauto Testdag

during the 2015 FIA WTCC World Touring Car Race of Morocco at Marrakech, from April 17 to 19th 2015. Photo Jean Michel Le Meur / DPPI.

Autocoureur en topondernemer Tom Coronel is gastspreker tijdens het middagprogramma van de BOVAG tijdens de vijfde editie van de Lesauto Testdag op 12 september in Soest. Coronel is een inspirerend spreker en hij zal zijn ervaringen met slimmer vormen van marketing delen met de bezoekende rijschoolhouders en instructeurs.

Ondernemen zit Tom Coronel (1972) in het bloed. Hij bouwde zijn bedrijf dat tv’s verkoopt uit tot een miljoenenonderneming en was bovendien een van de voorlopers die zich op internetverkoop ging richten. Inmiddels heeft hij naast een fysieke winkel ook verschillende webwinkels zoals Create2Fit, een koepel van webshops. “Hij is online extreem succesvol”, zegt BOVAG-woordvoerder Tom Huyskens. “Hij zet de nieuwste technieken in, benut alle online mogelijkheden die er zijn en experimenteert veel.” Zo maakt hij bijvoorbeeld filmpjes van de producten die hij verkoopt. In zoekresultaten op internet staat hij steevast bovenaan.

Autocoureur en ondernemer

Behalve ondernemer is Coronel net als zijn vader, Tom Coronel senior, een bekend autocoureur. Hij racet in verschillende klassen in Nederland en op internationaal niveau en heeft al heel wat overwinningen en kampioenschappen op zijn naam staan. Hij heeft daarnaast een eigen raceteam, is race-instructeur en begeleidt als coach jonge veelbelovende coureurs.

Tijdens het BOVAG-gedeelte op de Lesauto Testdag zal Coronel uitgebreid ingaan op de online mogelijkheden voor de rijschoolbranche. Hij heeft een duidelijke visie op online winkelen, sociale media en nieuwe media die hij ook goed weet te vertalen naar andere branches.

Registreren

De bijdrage van Tom Coronel is te horen tijdens het middagprogramma van de BOVAG-sessie, die begint om 15.00 uur en is toegankelijk voor alle bezoekers van de Lesauto Testdag (dus ook de niet-BOVAG-leden).

Registreren voor de Lesauto Testdag kan via de speciale website van de Lesauto Testdag. De dag is gratis toegankelijk voor rijschoolhouders en instructeurs.

latd banner

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.