Online rijschool-event: VRB en LBKR over een wettelijk minimumtarief

De vertegenwoordigers van brancheverenigingen VRB en LBKR waren te gast tijdens het online Rijschool-event. We vroegen hun mening over het instellen van de wettelijke minimumprijs en het verhogen van het huidige lestarief. Want dat het huidige tarief verhoogd moet worden, is zeer gewenst. Dat bleek uit de enquête die 800 respondenten invulden voorafgaand aan het event.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

3 reacties op “Online rijschool-event: VRB en LBKR over een wettelijk minimumtarief”

Boudewijn Pijnappel|28.01.21|22:36

Een minimum lesprijs is niet realistisch. Makkelijk te omzeilen door iets gratis weg te geven zoals, gratis proefles, gratis theoriecursus, gratis herexamen etc etc.
Elke rijschoolhouder zal die lesprijs vragen die hij denkt dat ie waard is!!

rijbewijscentraal rijopleiding|01.02.21|20:26

Minimum lestarief zorgt voor minder cowboy rijscholen een eerlijke salaris voor de kwaliteits rijscholen,meer belasting inkomsten,gemotiveerde instructeurs en dus ook beter opgeleide cursisten.

Rij instructeurs zijn altijd al ondergewaardeerd terwijl wij weldegelijk een hele belangrijke veiligheid functie hebben voor het opleiden van veilige verkeersdeelnemers. Dus tijd voor verandering anno 2021!

John van den Kieboom|09.02.21|19:42

LBKR. Die Jos Post zeker? Als je vraagt wat zijn clubje heeft bereikt gooit hij je van Facebook. Moeten we die serieus nemen? Hou alsjeblief op zeg.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.