CBR: Mondkapjes nog verplicht tot 1 mei

pexels-gustavo-fring-3983424

Hoewel de coronamaatregelen per 23 maart nog verder versoepelen, gaat het CBR hier niet in mee.  Voorlopig blijft het dragen van mondkapjes tijdens examens in gesloten voertuigen nog verplicht tot 1 mei. “Door de vele coronagevallen onder zowel examinatoren als leerlingen blijven de wachttijden oplopen. Daarom kiezen we ervoor voorlopig nog de mondkapjes verplicht te stellen”, verklaart het CBR aan RijschoolPro.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

3 reacties op “CBR: Mondkapjes nog verplicht tot 1 mei”

Luc Sluimer|18.03.22|07:09

Het CBR houdt vast aan mondkapjesplicht.
Ik heb sinds invoering van het coronaprotocol slechts één maal meegemaakt dat de examinator zich daaraan hield. Nu wil het CBR middels maskertjes medewerkers beschermen.CBR heeft zich nooit aan het door het CBR aan ons verstrekt protocol gehouden. Nu spelen ze weer het beste jongetje van de klas. Triest.

Bert Oost|20.03.22|23:49

Oh wat zijn we goed hè!? Overal afgeschaft maar het CBR houdt ze op. Je zal er maar werken.

ronald broersma|25.03.22|21:10

Cbr zit met 10% ziekte verzuim,en dan blijven ze dit beleid doordrukken? Wellicht een idee omexaminatoren een keuze te geven of ze een niet beschermd mondkapje willen dragen,en eveneens zo voor de examen kandidaat? Medische hulpmiddelen verplichten is per definite van de zotte.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR: Mondkapjes nog verplicht tot 1 mei | RijschoolPro

CBR: Mondkapjes nog verplicht tot 1 mei

pexels-gustavo-fring-3983424

Hoewel de coronamaatregelen per 23 maart nog verder versoepelen, gaat het CBR hier niet in mee.  Voorlopig blijft het dragen van mondkapjes tijdens examens in gesloten voertuigen nog verplicht tot 1 mei. “Door de vele coronagevallen onder zowel examinatoren als leerlingen blijven de wachttijden oplopen. Daarom kiezen we ervoor voorlopig nog de mondkapjes verplicht te stellen”, verklaart het CBR aan RijschoolPro.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

3 reacties op “CBR: Mondkapjes nog verplicht tot 1 mei”

Luc Sluimer|18.03.22|07:09

Het CBR houdt vast aan mondkapjesplicht.
Ik heb sinds invoering van het coronaprotocol slechts één maal meegemaakt dat de examinator zich daaraan hield. Nu wil het CBR middels maskertjes medewerkers beschermen.CBR heeft zich nooit aan het door het CBR aan ons verstrekt protocol gehouden. Nu spelen ze weer het beste jongetje van de klas. Triest.

Bert Oost|20.03.22|23:49

Oh wat zijn we goed hè!? Overal afgeschaft maar het CBR houdt ze op. Je zal er maar werken.

ronald broersma|25.03.22|21:10

Cbr zit met 10% ziekte verzuim,en dan blijven ze dit beleid doordrukken? Wellicht een idee omexaminatoren een keuze te geven of ze een niet beschermd mondkapje willen dragen,en eveneens zo voor de examen kandidaat? Medische hulpmiddelen verplichten is per definite van de zotte.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.