Populaire lesauto Ford Fiesta verdwijnt in 2023
partner

Populaire lesauto Ford Fiesta verdwijnt in 2023

Ford stopt na 47 jaar met de productie van de Fiesta Foto: Lesautolease.nl

Eén van de populairste lesauto’s, de Ford Fiesta, wordt vanaf juni 2023 niet meer gemaakt. De kleine auto past niet meer in het toekomstbeeld van het merk, dat vanaf 2030 alleen nog maar volledig elektrische auto’s wil produceren.

De productie van de Ford Fiesta wordt na 47 jaar stopgezet, ondanks het feit dat de auto altijd een groot verkoopsucces is geweest. Leasemaatschappij Lesautolease.nl beaamt de populariteit van de Fiesta. “Samen met de Volkswagen Golf en de Volkswagen Polo staat de Ford Fiesta bij ons in de top drie van meest gevraagde lesauto’s”, zegt Nick Tiellemans van Lesautolease.nl.

Het bedrijf betreurt dan ook dat Ford gaat stoppen met de productie van dit model. “De Fiesta is een allemansvriend, heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en biedt goed zicht rondom. Daarom hebben wij tijdig extra Fiesta’s besteld, waardoor we er nu nog een aantal op voorraad hebben staan”, aldus Tiellemans.

Ford Puma

De plaats van de populairste lesauto zal volgens Lesautolease.nl waarschijnlijk worden ingenomen door de Ford Puma, waar steeds meer vraag naar komt vanuit de markt. “Deze auto is vergelijkbaar met de Fiesta, maar is net een maatje groter en heeft een hogere instap. Dat laatste is iets waar in de gehele automarkt steeds meer vraag naar is, zo ook in de rijschoolbranche.”

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Populaire lesauto Ford Fiesta verdwijnt in 2023 | RijschoolPro
Populaire lesauto Ford Fiesta verdwijnt in 2023
partner

Populaire lesauto Ford Fiesta verdwijnt in 2023

Ford stopt na 47 jaar met de productie van de Fiesta Foto: Lesautolease.nl

Eén van de populairste lesauto’s, de Ford Fiesta, wordt vanaf juni 2023 niet meer gemaakt. De kleine auto past niet meer in het toekomstbeeld van het merk, dat vanaf 2030 alleen nog maar volledig elektrische auto’s wil produceren.

De productie van de Ford Fiesta wordt na 47 jaar stopgezet, ondanks het feit dat de auto altijd een groot verkoopsucces is geweest. Leasemaatschappij Lesautolease.nl beaamt de populariteit van de Fiesta. “Samen met de Volkswagen Golf en de Volkswagen Polo staat de Ford Fiesta bij ons in de top drie van meest gevraagde lesauto’s”, zegt Nick Tiellemans van Lesautolease.nl.

Het bedrijf betreurt dan ook dat Ford gaat stoppen met de productie van dit model. “De Fiesta is een allemansvriend, heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en biedt goed zicht rondom. Daarom hebben wij tijdig extra Fiesta’s besteld, waardoor we er nu nog een aantal op voorraad hebben staan”, aldus Tiellemans.

Ford Puma

De plaats van de populairste lesauto zal volgens Lesautolease.nl waarschijnlijk worden ingenomen door de Ford Puma, waar steeds meer vraag naar komt vanuit de markt. “Deze auto is vergelijkbaar met de Fiesta, maar is net een maatje groter en heeft een hogere instap. Dat laatste is iets waar in de gehele automarkt steeds meer vraag naar is, zo ook in de rijschoolbranche.”

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.