Verjo levert nieuwe Rijprocedure A 2024
partner

Verjo levert nieuwe Rijprocedure A 2024

Onder andere het dragen van een helm met vizier of bril wordt verplicht Foto: Verjo

Verjo levert vanaf 12 april de nieuwe Rijprocedure Motorfiets 2024. De nieuwe eisen die vanaf 1 mei aan motorkleding worden gesteld, worden zo inzichtelijk met behulp van de rijprocedure van het CBR.

Het CBR stelt vanaf 1 mei 2024 nieuwe eisen aan de motorkleding van examenkandidaten die het A-rijbewijs willen behalen. Zo wordt onder andere het dragen van een helm met vizier of bril verplicht. Het uitgangspunt hierbij is dat goede motorkleding het gehele lichaam bedekt en beschermt. De examinator gaat de nieuwe voorschriften vanaf mei ook controleren tijdens het introductiegesprek.

Al deze veranderingen zijn opgenomen in de vernieuwde rijprocedure van Verjo. Verder wordt in de procedure het meest wenselijke rijgedrag van motorrijders beschreven en wordt er aandacht besteed aan defensief en sociaal rijgedrag.

Bestellen

Geïnteresseerden kunnen daarom vanaf 12 april de rijprocedure, met alle belangrijke vernieuwde eisen, bij Verjo bestellen. De uitgeverij heeft een introductieaanbieding: iedereen die de Rijprocedure A-2024 voor 1 mei bestelt, krijgt gratis de poster ‘Veilige kleding voor de motorrijder’ toegestuurd.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Verjo levert nieuwe Rijprocedure A 2024 | RijschoolPro
Verjo levert nieuwe Rijprocedure A 2024
partner

Verjo levert nieuwe Rijprocedure A 2024

Onder andere het dragen van een helm met vizier of bril wordt verplicht Foto: Verjo

Verjo levert vanaf 12 april de nieuwe Rijprocedure Motorfiets 2024. De nieuwe eisen die vanaf 1 mei aan motorkleding worden gesteld, worden zo inzichtelijk met behulp van de rijprocedure van het CBR.

Het CBR stelt vanaf 1 mei 2024 nieuwe eisen aan de motorkleding van examenkandidaten die het A-rijbewijs willen behalen. Zo wordt onder andere het dragen van een helm met vizier of bril verplicht. Het uitgangspunt hierbij is dat goede motorkleding het gehele lichaam bedekt en beschermt. De examinator gaat de nieuwe voorschriften vanaf mei ook controleren tijdens het introductiegesprek.

Al deze veranderingen zijn opgenomen in de vernieuwde rijprocedure van Verjo. Verder wordt in de procedure het meest wenselijke rijgedrag van motorrijders beschreven en wordt er aandacht besteed aan defensief en sociaal rijgedrag.

Bestellen

Geïnteresseerden kunnen daarom vanaf 12 april de rijprocedure, met alle belangrijke vernieuwde eisen, bij Verjo bestellen. De uitgeverij heeft een introductieaanbieding: iedereen die de Rijprocedure A-2024 voor 1 mei bestelt, krijgt gratis de poster ‘Veilige kleding voor de motorrijder’ toegestuurd.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.