Ben jij aangesloten bij een branchevereniging?
Poll van dit moment

Ben jij aangesloten bij een branchevereniging?

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

“Samen bereiken we meer”, vinden vrijwel alle brancheverenigingen. Maar hoeveel rijschoolhouders zijn er eigenlijk aangesloten bij een vereniging? En wat zijn de overwegingen bij het wel of niet aangaan van een lidmaatschap? RijschoolPro onderzoekt het in de poll van dit moment.

“Ons doel is de hoogste kwaliteit in rij- en theorieopleidingen garanderen en de aangesloten verkeersscholen ondersteunen bij het management, de lesmethodes, de presentatie en de bewaking van de kwaliteit van de medewerkers”, belooft de Federatie Autorijschool Management (FAM).

“Het doel is simpel”, vindt Vereniging Rijschool Belang (VRB), “het behartigen van gemeenschappelijke en beroepsgerelateerde belangen van rijschoolhouders en rijinstructeurs in Nederland.” Landelijke Beroepsvereniging Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche (LBKR) zegt “hard en transparant te werken aan oplossingen die de kwaliteit van onze branche bevorderen”.

En zo zijn er nog een flink aantal brancheverenigingen die zich ieder op hun eigen manier inzetten voor de rijschoolbranche.

Wat vind jij?

Ben jij aangesloten bij een branchevereniging? Zo ja, bij welke en waarom? Zo nee, waarom niet? Laat het ons weten in onderstaande peiling.

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Bij RijschoolPro zijn wij altijd benieuwd naar de meningen van onze lezers. Wil je reageren op dit onderwerp of heb je een vraag? Neem contact op met onze redactie.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.