TaxiKlacht.net zoekt Mystery Taxi Guests!

TaxiKlacht.net is op zoek naar mensen die regelmatig gebruik maken van de taxi binnen Nederland. We hebben het dan niet over vaste klanten die altijd hetzelfde taxibedrijf bellen, maar mensen die gebruik maken van meerdere taxibedrijven, het liefst verdeeld over het land. Tevens zoeken wij mensen die gebruik maken van de regiotaxi, zorgvervoer, rolstoelvervoer en ander speciaal vervoer.

Wij willen al deze taxiklanten gaan inzetten als Mystery Taxi Guests. Zij kunnen namelijk het beste aangeven hoe zij de taxirit ervaren hebben, en dit rapporteren op onze website TaxiKlacht.net. Hierdoor wordt het voor ons mogelijk om te kijken welke taxibedrijven wel en niet goed bezig zijn.

Om toekomstige Mystery Taxi Guests te helpen hebben wij een lijst gemaakt waar men op moet letten voor/tijdens/na de taxirit, en hebben wij een Mystery Taxi Guest formulier gemaakt die men makkelijk kan invullen op onze website TaxiKlacht.net. Het invullen van zo’n formulier kost slechts enkele minuten van uw tijd, en u kan het invullen wanneer het u het beste uitkomt.

Om een Mystery Taxi Guest te worden dient men éénmalig een aanmeldingsformulier in te vullen. Deze gegevens worden niet openbaar gemaakt en worden ook alleen voor dit doeleinde gebruikt.
Na aanmelding krijgt men binnen een paar dagen een email met daarin alle benodigde informatie.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust via ons contactformulier op onze website www.TaxiKlacht.net. Indien u zich wilt aanmelden als Mystery Taxi Guest, vul dan het aanmeldingsformulier in.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.