Nog weinig vertrouwen in invoering bromfietspraktijkexamen

Het bromfietspraktijkexamen zou per 1 januari 2010 ingevoerd worden. Minister Camiel Eurlings gaf aan het einde van 2009 echter aan dat dit niet te realiseren was omdat zijn voorstel niet tijdig bij de Raad van State zou geraken.

Het CBR en de rijscholen waren er klaar voor, maar Eurlings besloot om de invoering te verzetten naar 1 maart 2010. Dit besluit werd niet heel positief ontvangen binnen de branche, temeer de datum 1 januari al geruime tijd bekend was bij alle betrokken partijen.

Ook het vertrouwen in Eurlings en consorten deed dit geen goed wat ook wel weer blijkt uit de poll die door Verkeerspro.nl is opgezet. Gelooft u dat het bromfietspraktijkexamen op 1 maart 2010 écht wordt ingevoerd?

Liefst 63% kwam met een negatief antwoord op deze vraag en verwacht een nieuwe vertraging. De overige 37% heeft er alle vertrouwen in dat het vanaf 1 maart wel helemaal goed gaat komen.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nog weinig vertrouwen in invoering bromfietspraktijkexamen | RijschoolPro

Nog weinig vertrouwen in invoering bromfietspraktijkexamen

Het bromfietspraktijkexamen zou per 1 januari 2010 ingevoerd worden. Minister Camiel Eurlings gaf aan het einde van 2009 echter aan dat dit niet te realiseren was omdat zijn voorstel niet tijdig bij de Raad van State zou geraken.

Het CBR en de rijscholen waren er klaar voor, maar Eurlings besloot om de invoering te verzetten naar 1 maart 2010. Dit besluit werd niet heel positief ontvangen binnen de branche, temeer de datum 1 januari al geruime tijd bekend was bij alle betrokken partijen.

Ook het vertrouwen in Eurlings en consorten deed dit geen goed wat ook wel weer blijkt uit de poll die door Verkeerspro.nl is opgezet. Gelooft u dat het bromfietspraktijkexamen op 1 maart 2010 écht wordt ingevoerd?

Liefst 63% kwam met een negatief antwoord op deze vraag en verwacht een nieuwe vertraging. De overige 37% heeft er alle vertrouwen in dat het vanaf 1 maart wel helemaal goed gaat komen.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.