Actuele CBR-wachttijden rijexamen B, week 27

VerkeersPro.nl publiceert de actuele CBR-wachttijden rijexamen B van dinsdag 6 juli. Het blijkt dat er nog maar op een handjevol examenplaatsen ruimte is in de maand juli. Vooral in Heerlen, Hoorn, Meppel en Sneek wordt het al gauw later dan half augustus om een examen te reserveren. Kijk en oordeel zelf over de wachttijd voor het rijexamen B.

Alle examens worden op naam gereserveerd, dus de kortste wachttijd die mogelijk is. De maximale termijn volgens het convenant, zoals is opgesteld tussen het CBR en de Bovag, is 7 weken. Ook in de zomerpiek.

Hierbij dient opgemerkt te worden dat de eerste 5% van de examens niet meetellen volgens de wachttijd. Deze blokken zijn onverkoopbaar, aangezien de rijscholen in hun agenda`s geen plek meer hebben. Bovendien is dat vaak restcapaciteit van het CBR van examens uit andere categorieën. Voor de actuele wachttijd geldt de overige 95%.

almelo
amsterdam
apeldoorn
arnhem
assen
barendrecht
bergen op zoom
berkel enschot
breda
bussum
den Helder
doetichem
dordrecht
eindhoven
emmeloord
emmen
enschede
goes
Gouda
groningen
haarlem
harderwijk
heerenveen
heerlen
hoogeveen
hoorn
horn
leeuwarden
leiden
leusden
lichtenvoorde
maastricht
meppel
middelburg
mierlo
nijmegen
rijswijk
roosendaal
rotterdam
schalkhaar
schelluinen
sittard
sneek
spijkenisse
terneuzen
tiel
utrecht
venlo
weert
winschoten
zaandam
zutphen
zwolle

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Actuele CBR-wachttijden rijexamen B, week 27”

Jaap|06.07.10|16:36

Mooi overzicht. VerkeersPro is weer goed geinformeerd. Dit soort info zou het CBR periodiek openbaar moeten maken dan zijn we van al het (negatieve) gezeur af.

Ton Wesker|08.07.10|11:53

Helemaal mee eens! De tijden die beschikbaar zijn bij het CBR zijn vaak al tijden die je in je agenda niet meer kwijt kunt, ik kan namelijk niet meer als twee leerlingen examen laten doen op een dag Het wordt helemaal leuk als je een herexamen wilt boeken, die kandidaat is dan pas na 2 maanden of nog langer in te plannen. Als RIS rijschool merk ik ook dat er in eerste instantie vaak maar 2 dagen per week beschikbaar worden gesteld, pas wanneer die capaciteit vol is geboekt komen er alsnog eerdere data beschikbaar.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.