Bovag, CBR, wachttijd, rijexamen, rijschool

Keuze CBR voor publicatie wachttijden stemt Bovag tevreden

BUNNIK – Brancheorganisatie Bovag juicht de keuze van het CBR om de gemiddelde wachttijden voor het rijexamen B per examenplaats openbaar te maken van harte toe. Ook is de belangenclub vol tevredenheid over de gemiddelde reserveringstermijnen van deze zomer, zo meldt Bovag-woordvoerder Paul de Waal.

“We hebben bij onze achterban veel scepsis moeten overwinnen en zijn erg tevreden met deze cijfers”, zegt De Waal. “Vooral in het begin moesten we echt aan iedereen uitleggen wat de voordelen zijn van dit nieuwe systeem. Gelukkig blijkt nu dat het werkt en dat onze leden er erg positief over zijn.”

Of het reserveringssysteem ook bij andere categorieën ingevoerd moet worden, daar kan de Bovag nu nog niets over zeggen. “Laten we eerst de evaluatie in oktober afwachten”, vindt De Waal. “We tellen nu eerst onze zegeningen in de categorie B en bekijken dat later stap voor stap.”

De Waal verwacht niet dat de reserveringstermijnen in de loop van het jaar opeens wel boven de gestelde norm van 7 weken uitkomen. “Maar we houden natuurlijk wel vinger aan de pols.”

Bart Pals

Lees ook: CBR maakt gemiddelde wachttijd examen per locatie openbaar

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.