lesauto, Access Rij-opleidingen, rijles

Zwangere rijinstructrice raakt onwel na botsing

AMERSFOORT – Een automobilist is dinsdagmiddag achterop een lesauto gebotst in Amersfoort.  De zwangere lesinstructrice voelde zich niet lekker na de aanrijding en werd onderzocht door ambulancepersoneel. Ze hoefde gelukkig niet naar het ziekenhuis.

De 20-jarige leerling had last van zijn nek en werd ook ter plaatse nagekeken. Ook hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Omstreeks 14.50 uur reed de lesauto over de Heiligenbergerweg. De leerling, een 20-jarige man uit Baarn, moest afremmen. De bestuurder achter hem, een 54-jarige automobilist uit Amersfoort, had dit echter te laat in de gaten waardoor een kop/staart aanrijding ontstond.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.