forum, VerkeersPro.nl, rijschool, rijinstructeur

VerkeersPro.nl start forum voor discussie rijschoolbranche

VerkeersPro.nl is maandag gestart met een forum op de website. Hier kunnen rijinstructeurs, stagiairs, CBR-medewerkers, IBKI, toeleveranciers, opleiders en iedereen die betrokken is bij de rijschoolbranche kennis met elkaar delen. Ook kunnen actuele ontwikkelen besproken worden.

“Met deze introductie willen we bevorderen dat er een serieuze inhoudelijke discussie over allerlei zaken in de rijschoolbranche ontstaat”, licht Joan Blaas van VerkeersPro.nl toe. “Omdat lezers zich onder de eigen naam moeten registeren, is dat mogelijk.”

Rijinstructeurs

Het forum is de plek voor rijinstructeurs om in contact te komen met elkaar.  “We hopen dat de gevoerde inhoudelijke discussies over zaken als de WRM, lessituaties, lesauto’s of bedrijsvoering bijdragen aan de verdere professionalisering van de rijschoolbranche.”

Omdat rijinstructeurs niet altijd de mening van de rijschool zelf vertegenwoordigen, is de naam van de rijschool voor niemand zichtbaar. Rijinstructeurs worden gecontroleerd op hun bevoegdheid bij registratie, anonieme gebruikers kunnen alleen meelezen.  Blaas: “Op deze manier weten we zeker dat alleen serieuze vakmensen bijdragen aan de discussie.”

Marktplaats

Ook kunnen rijschoolhouders gebruik maken van de Marktplaats. Hier kunnen bijvoorbeeld tweedehands daknaamborden, instructiespiegels en BE-Combinaties aan andere rijinstructeurs te koop aangeboden worden.

Het forum is te bezoeken via de knop ‘forum’ rechtsboven op deze pagina of via https://www.rijschoolpro.nl/forum/.

Let op dat je inlogt met je echte naam als gebruikersnaam en niet via je emailadres, zoals met reacties onder artikelen wel het geval is.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Bart Pals

23 reacties op “VerkeersPro.nl start forum voor discussie rijschoolbranche”

JAN.ijzendoorn|23.05.11|12:19

IK zie de nieuwe WRM als een uitdaging. Door meer kennis en inzicht kunnen wij de verkeersveiligheid nog meer verhogen. Hierdoor nog meer instructie en auto plezier.TIP ! Zet een negatief gevoel om in een positieve ervaring ,dit werkt bij de leerlingen ook uitstekend.vr.gr.Jan fijne vakantie met veel auto plezier.

Y. van Ark|23.05.11|17:43

Kijk, eindelijk iemand die het begrijpt!
Heel goed Jan.
FORUM is btw een top idee!
Dat anonieme gehuilie huilie was ik echt zat.
Geef je mening en laat die horen, dit is een vrij land!

John|25.05.11|00:41

23.05.11 | 17:43 | Y. van Ark
Kijk, eindelijk iemand die het begrijpt!

Nee, eindelijk iemand die het met jou eens is. Dat is heel wat anders. En iemand die, zoals jij dat zegt, anoniem huilie huilie doet. Misschien is dit wel iemand van een opleidingsinstuut.

Y. van Ark|25.05.11|11:16

@ John
Hij is niet anoniem. Tenminste als je weet hoe Google werkt. Het is een opleidingsins ti tuut en daar zit ie niet bij. Waarom ben je zo bang voor de maatregelen? Ga je door de mand vallen op examen? Hier hebben we trouwens het forum voor tegenwoordig. End of discussion!
LoL

john|25.05.11|12:04

@ Y. van Ark,

Als je “waarnemen”beter was geweest had je op het forum al lang een heel relaas van me kunnen lezen. Tot nog toe het langste relaas dat er op staat. Ook had je hierin kunnen lezen dat ik vorig jaar dat toneelstukje gedaan heb om de bevoegdheid voor de motor er bij te krijgen. Ik WEET dus precies waarover ik praat. Bang voor maatregelen? Nee! Maar als je mijn relaas leest weet je precies wat mijn argumenten tegen zijn.

JAN.ijzendoorn|25.05.11|12:48

mijnheer,De meeste VAKMENSEN zullen dit bericht als positief lezen EN ervaren.Jonh ik wens u veel inzicht kennis en vertrouwen in andere toe.vr.gr.JAN.Z

JAN.ijzendoorn|25.05.11|13:20

De meeste VAKMENSEN zullen dit bericht als positief lezen en ervaren.Beste Jonh ik wens u veel inzicht,kennis en vertrouwen in andere toe.vr.gr.Jan.Probeer er eens achter te komen wat IWAB betekend.

Y. van Ark|25.05.11|15:42

@ Jan
Haha, spijker op zn kop!
IWAB= Ik Weet Alles Beter
De I.W.A.B. is dus iemand die alles beter meent te weten dan anderen, maar het feitelijk helemaal niet weet.

Sanctie is trouwens helemaal top. Weg met de prutsers en meer klanten voor mij.

John|25.05.11|15:55

Kenmerk van een discussie is dat men het met elkaar oneens is. Dat is niet erg. Dat is een voorwaarde voor een discussie. Wanneer echter een of meerdere deelnemers aan een discussie, teneinde hun kant van de zaak kracht bij te zetten, niets anders weten te verzinnen dan de “tegenpartij” te beledigen haak ik af. Daarmee wordt mijn fatsoensnorm en de huisregels overschreden.

Roger|26.05.11|12:25

Ben het met John eens, ook mensen die cum laude slagen voor maakt niet uit wat voor examen kunnen zeer kritisch zijn over veel in onze branche. Ik lees hier boven iets over IWAB, gevolgd door de prutsers eruit en ik meer klanten. dus wie dit schreef is heel erg goed? Dus als John zegt voldoende kennis te hebben is hij een IWAB? en als Y het zegt is het waarheid?
Lijkt me niet fair.

JAN.ijzendoorn|26.05.11|15:42

Beste John,y. van Ark,Roger Vakinhoudelijk heeft het woordje #### niets te maken met prutswerk.Dit kan en mag absoluut niet.Respect blijft geboden.vr.gr.en een gemeend excuus.jan

Jan Hamelink|07.06.11|19:37

Uitstekend! Eindelijk 1 op 1 contact met de bronnen. Ik hoop dat er wat goeds uit komt

JAN.ijzendoorn|19.06.11|09:25

Hallo John,Y, van Ark,hopelijk zijn de onduidelijkheden uit onze gedachten weg gevlogen.En zetten het negatieve gevoel om in een positieve ervaring,ik weet zeker dat wij vakinhoudelijk veel van elkaar kunnen leren. Misschien wel tot ziens vr.gr.Jan

Y. van Ark|19.06.11|11:47

Denk ik ook.
Snap gewoon niet waarom zoveel instructeurs niet willen meewerken aan kwaliteitsverbetering.
Tuurlijk is de maatregel erg streng.
Zo hebben ze wel een stevige stok achter de deur, en als jij je gewoon goed voorbereid hebben ze die stok helemaal niet nodig.

JAN.ijzendoorn|01.07.11|16:05

Persoonlijk vind ik de strenge maatregel niet erg dit zet aan tot actie,en dat kan alleen maar de verkeersveiligheid dienen. En geloof mij maar het zal zeker de moeite waar zijn. Laten wij positief zijn en vooral blijven.Allemaal een fijne vakantie toegewenst.Jan + de d

Frans jacobs|03.06.12|21:45

Oke, Ik had alijd mijn eigen mening over het CBR en de minister.
CBR niet genoeg werk, dan maar de examens verlengen onder het motto dan kunnen we ff stoppen en de candidaat bij laten komen. (1993).
Weer niet voldoende werk dan maar tussen tijdse toetsen.
Enz.enz.
Oke, u vraagd en wij draaien.
Ik stop ermee…. Ik wil niet doen alsof.
Ik ga geen rijles geven volgens een absurt protocol waar ik niet achter sta.
Ik geef al sinds 1980 rijles dus dat wordt een steun aanvraag.
Rijschool IKS nijmegen

John|03.06.12|22:03

@ Frans jacobs,

Een late reactie op dit onderwerp. Je kunt (na aanmelding) deze kritiek beter op het forum zetten. Daarnaast denk ik dat je het CBR en het IBKI door elkaar haalt. Daarnaast hoef je natuurlijk geen les te geven volgens het protocol. Dat doet bijna geen enkele instructeur. Behalve dan tijdens de “praktijkbegeleiding”

Jan.Ijzendoorn|06.06.12|18:58

Hallo Frans,neem vooral even de tijd voor een verstandige beslissing,van af 1980 al in rijinstruktie zegt voldoende over het vakmanschap.Als ik je met iets kan helpen doe ik dit heel graag zonder fianciele bedoeling.vr.gr.Jan.ijzendoorn

John|11.06.12|09:58

@ Jan ijzendoorn,

Dus iemand die lang lesgeeft levert kwaliteit? Rare kwinkslag. Maar wel een argument om de praktijkbegeleiding z.s.m. af te schaffen.

Jan.ijzendoorn|11.06.12|19:34

Hallo John,ik ga altijd in genoemde situatie die van Frans,positief uit dat zelfde zou ik ook bij jou doen.Maar misschien zie jij het in zijn geheel toch heel anders.vr.gr.en een fijne vakantie Jan.Ijzendoorn

John|12.06.12|16:49

@ Jan,
Maar dat is geen antwoord op mijn vraag. Een vraag beantwoorden met een stelling en daarna mij een zienswijze in de mond leggen is een wat vreemde manier van antwoord geven. Dus nogmaals de vraag:

Levert iemand die lang les geeft om die reden kwaliteit.

Ik geef Frans Jacobs groot gelijk. Er stoppen in mijn omgeving ook enkele zeer goede instructeurs. Dit omdat zij de maatregelen meer dan beu zijn. En dat in een beroepsgroep waar het aantal hartaanvallen toch al bovengemiddeld is!

Youran van Ark|25.04.13|21:03

@ John
forum is opgeheven. Stond vol met jouw ellenlange verhalen. LoL
Wel jammer, had wel willen weten wat die kneus Pablo Visser te melden had.

josues david|19.05.17|15:30

Koop kwaliteit echt certificaten, paspoorten, rijbewijs, ID-kaarten, visum ([email protected])

Neem contact op met e-mails >>>>>>>>>>> ([email protected])

Algemene ondersteuning >>>>>>>>>> ([email protected])

skype >>>>>>>>>>>>>>>>>> (onofreverana)

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.