TomTom, Map Share

Gebruik van TomTom Map Share voor rijinstructeurs (video)

Een leerling moet weten hoe hij om moet gaan met een navigatiesysteem tijdens het CBR-praktijkexamen. Maar nog belangrijker is dat hij de juiste weginformatie krijgt van het apparaat. Daarom heeft TomTom de functie Map Share. Hierbij kun je als rijinstructeur zelf de kaartinformatie in jouw omgeving bijwerken als de verkeerssituatie gewijzigd is.

Zo staat de maximumsnelheid altijd goed ingesteld in je TomTom Navigatiesysteem. En voorkom je bijvoorbeeld een remingreep als de leerling linksaf wil slaan, waar dat niet meer mag van de wegbeheerder. Bekijk hieronder de video-uitleg hoe je zelf gebruik kunt maken van TomTom Map Share.

Ik les met TomTom

Schrijf je ook in voor de actie ‘Ik les met TomTom’. Als je een nieuwe TomTom GO LIVE 820 of GO LIVE 1005 navigatiesysteem wilt kopen, krijg je met de unieke kortingscode tot maar liefst 40% korting via TomTom.com. Dit apparaat is nergens anders goedkoper.

Tijdens de rijles geef je als rijinstructeur uitleg hoe de leerling met een TomTom navigatiesysteem om moet gaan. Vervolgens reik je het TomTom navigatie-certificaat uit, wat je via de actiewebsite kunt uitprinten. Hiermee krijgt de leerling zelf ook 20% korting op een TomTom navigatiesysteem via TomTom.com.

Bonus

Zodra een leerling een door jou uitgereikte kortingscode gebruikt, krijg jij als rijinstructeur een percentage van de totale bestedingen. Een leuke bonus. Wanneer je minimaal 25 euro hebt verdiend, kun je de euro’s laten overmaken naar je bankrekening.

Rijschoolhouders die reeds langer in bezit zijn van een TomTom-navigatiesysteem kunnen ook meedoen en profiteren van deze actie.

Ga snel naar www.verkeerspro.nl/tomtom

Auteur: Bart Pals

4 reacties op “Gebruik van TomTom Map Share voor rijinstructeurs (video)”

Piet Noordzee|10.11.11|11:40

De links op de pagina werken niet bij mij…

Redactie|10.11.11|11:47

@Piet: bedankt voor de melding. Aangepast.

Frank|10.11.11|20:03

Geldt dit ook voor motorinstructeurs?
Er zou een vraag bij TomTom neergelegd worden of de kortingsregeling ook voor motorsystemen zou kunnen gelden.
Verder is Map Share een goede aanvulling.

Wijnand|04.12.11|11:33

Al vaak wijzigingen aangebracht……maar deze worden niet doorgevoerd ….helaas….. dus maar gestopt met opgeven van wijzigingen. Volgens mij doen alleen officiele instantie’s zoals gemeenten en rijkswaterstaat mee in de wijzigingen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.