Regiodag, VerkeersPro.nl, workshop

Veel belangstelling voor de VerkeersPro.nl Regiodagen; schrijf snel in

Het maximum aantal inschrijvingen voor de gratis VerkeersPro.nl Regiodag Zuid is bijna bereikt. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Het gaat ook hard met de inschrijvingen voor de regio’s Noord en Oost. Wil je ook deelnemen? Schrijf je dan nu snel in via deze link!

Tijdens deze regiodagen zijn er diverse interessante workshops te volgen voor rijschoolhouders en rijinstructeurs. Ze worden gehouden in samenwerking met Volkswagen Rijbewijs bij verschillende VW-dealers in het land.

  • Maandag 6 februari 2012, Oss: Regio Zuid
  • Dinsdag 7 februari 2012, Hengelo: Regio Oost
  • Dinsdag 14 februari 2012, Groningen: Regio Noord
  • Regio West: datum nog onbekend

Schrijf je nu in via deze link!

Programma

Workshop 2toDrive

Nard Gilsing is projectleider van Team Alert voor 2toDrive en verantwoordelijk voor de jongerencampagne. Nard presenteert de 2toDrive marketing campagne waarmee ze meer dan 1 miljoen jongeren in Nederland hebben bereikt. Hij laat zien welke middelen er zijn ingezet en welke resultaten er bereikt zijn. Aan de hand van een aantal stellingen zullen de eerste ervaringen met elkaar worden gedeeld.

WRM bijscholing door LBVI/Jongepier

De WRM is een hot topic. Hoe zorg je ervoor dat je slaagt? In deze workshop geven LBVI / Jongepier 10 tips om je goed voor te bereiden op het WRM examen.

Rijschool Marketing door Niels Buys

Aan de hand van een aantal praktische rijschool gerelateerde voorbeelden laat Niels Buys, internet marketeer bij Yonego, zien wat je met online marketing kunt doen.

Dation Tips & Tricks door Hans Schaap

Deze workshop is voor Dation-gebruikers en gaat dieper in op de mogelijkheden van het pakket. Hans Schaap laat zien hoe je nog meer uit de software kunt halen en hoe je met de iPad de administratie kunt bijhouden.

NLP & Coaching in de lesauto door Linda van Groeningen

In deze workshop leert Linda van Groeningen, gecertificeerd coach en NLP trainer, je een aantal NLP basisbeginselen die je direct kunt toepassen tijdens het rijles geven en coachen van je leerlingen.

Schrijf je nu in via deze link!

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Veel belangstelling voor de VerkeersPro.nl Regiodagen; schrijf snel in”

Derk|26.01.12|11:16

Wanneer wordt de regio west datum bekend?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.