Gaan voor die baan, vrachtauto

Video: Aflevering 1 van ‘Gaan voor die superbaan’ van VTL

VTL is de promotiecampagne ‘Gaan voor die superbaan‘ gestart met een online videoserie waarbij jonge potentiële vrachtwagenchauffeurs een gratis rijopleiding kunnen winnen. Hiervoor dient een videoserie bekeken te worden, waarbij drie jonge chauffeurs in Schotland strijden om de titel ‘Beste Vrachtautochauffeur’.

Kandidaten kunnen stemmen wie deze titel gaat winnen. In aflevering 1 moeten de jonge chauffeurs moeten achteruit een uiterst moeilijk helling oprijden met een hele nauwe bocht. Bekijk hieronder hoe ze dat doen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.