Westerscheldetunnel

Gratis door de Westerscheldetunnel tijdens rijles

De exploitant van de Westerscheldetunnel biedt rijinstructeurs en hun leerlingen opnieuw de mogelijkheid om tijdens rijlessen gratis door de Zeeuwse toltunnel te rijden. Zo kunnen aspirant-automobilisten ervaring opdoen met ondergronds rijden.

De N.V. Westerscheldetunnel vindt het belangrijk dat beginnende bestuurders alvast kennismaken met de 6,6 kilometer lange tunnel en het tolplein. Dat is niet alleen goed voor hun rijvaardigheid, maar komt ook de veiligheid in de tunnel ten goede.

Passeerpassen

Via de website van de Westerscheldetunnel kunnen rijschoolhouders of instructeurs passeerpassen aanvragen voor gratis passages door de tunnel. Normaal betalen bestuurders van een personenauto 5 euro voor een passage.

De tunnelexploitant hield al verschillende jaren acties met gratis tolpassages voor rijscholen en hun leerlingen. De tunnel tussen Zeeuws-Vlaanderen en Zuid-Beveland is sinds 2003 open. Jaarlijks zijn er 5,5 miljoen passages.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Gratis door de Westerscheldetunnel tijdens rijles”

Nicole ice|17.01.13|18:56

Netjes, zo hoort het.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gratis door de Westerscheldetunnel tijdens rijles | RijschoolPro
Westerscheldetunnel

Gratis door de Westerscheldetunnel tijdens rijles

De exploitant van de Westerscheldetunnel biedt rijinstructeurs en hun leerlingen opnieuw de mogelijkheid om tijdens rijlessen gratis door de Zeeuwse toltunnel te rijden. Zo kunnen aspirant-automobilisten ervaring opdoen met ondergronds rijden.

De N.V. Westerscheldetunnel vindt het belangrijk dat beginnende bestuurders alvast kennismaken met de 6,6 kilometer lange tunnel en het tolplein. Dat is niet alleen goed voor hun rijvaardigheid, maar komt ook de veiligheid in de tunnel ten goede.

Passeerpassen

Via de website van de Westerscheldetunnel kunnen rijschoolhouders of instructeurs passeerpassen aanvragen voor gratis passages door de tunnel. Normaal betalen bestuurders van een personenauto 5 euro voor een passage.

De tunnelexploitant hield al verschillende jaren acties met gratis tolpassages voor rijscholen en hun leerlingen. De tunnel tussen Zeeuws-Vlaanderen en Zuid-Beveland is sinds 2003 open. Jaarlijks zijn er 5,5 miljoen passages.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Gratis door de Westerscheldetunnel tijdens rijles”

Nicole ice|17.01.13|18:56

Netjes, zo hoort het.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.