website, code95, bijscholing

Brancheorganisaties lanceren website voor code95-bijscholing

BOVAG Rijscholen, Transport en Logistiek Nederland (TLN) en VTL hebben een website gelanceerd voor de code95-bijscholing: www.code95check.nl. De site is bedoeld om om bedrijven en chauffeurs in het beroepsgoederenvervoer te helpen bij het maken van de juiste keuze voor de verplichte nascholing van hun circa 100.000 beroepschauffeurs in Nederland.

De verplichte nascholing voor vrachtautochauffeurs is uiterst actueel. Veel chauffeurs moeten vóór september 2016 in totaal 35 uur nascholing gevolgd hebben om code 95 op hun rijbewijs te krijgen. Ook daarna moet de chauffeur elke vijf jaar 35 uur nascholing volgen.

Nascholing

Via www.code95check.nl kunnen bedrijven de uren van hun chauffeurs bijhouden en de stand van zaken van de nascholing van hun chauffeurs gemakkelijk online volgen. Het is een handvat om samen afspraken te maken over welke opleiding de chauffeur nog wil volgen en dit tijdig in te plannen. Vervolgens brengt de website direct vraag en aanbod bij elkaar door het aanbieden van de mogelijkheid voor opleiders om zich te presenteren met hun opleidingsaanbod.

De website www.code95check.nl is een initiatief van TLN en BOVAG en wordt uitgevoerd door VTL in het kader van werkzaamheden voor het opleidingsfonds voor de sector SOOB (Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer over de weg en de Verhuur van Mobiele Kranen).

TLN en VTL

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening. VTL staat voor Vakmanschap in Transport & Logistiek.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Brancheorganisaties lanceren website voor code95-bijscholing | RijschoolPro
website, code95, bijscholing

Brancheorganisaties lanceren website voor code95-bijscholing

BOVAG Rijscholen, Transport en Logistiek Nederland (TLN) en VTL hebben een website gelanceerd voor de code95-bijscholing: www.code95check.nl. De site is bedoeld om om bedrijven en chauffeurs in het beroepsgoederenvervoer te helpen bij het maken van de juiste keuze voor de verplichte nascholing van hun circa 100.000 beroepschauffeurs in Nederland.

De verplichte nascholing voor vrachtautochauffeurs is uiterst actueel. Veel chauffeurs moeten vóór september 2016 in totaal 35 uur nascholing gevolgd hebben om code 95 op hun rijbewijs te krijgen. Ook daarna moet de chauffeur elke vijf jaar 35 uur nascholing volgen.

Nascholing

Via www.code95check.nl kunnen bedrijven de uren van hun chauffeurs bijhouden en de stand van zaken van de nascholing van hun chauffeurs gemakkelijk online volgen. Het is een handvat om samen afspraken te maken over welke opleiding de chauffeur nog wil volgen en dit tijdig in te plannen. Vervolgens brengt de website direct vraag en aanbod bij elkaar door het aanbieden van de mogelijkheid voor opleiders om zich te presenteren met hun opleidingsaanbod.

De website www.code95check.nl is een initiatief van TLN en BOVAG en wordt uitgevoerd door VTL in het kader van werkzaamheden voor het opleidingsfonds voor de sector SOOB (Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer over de weg en de Verhuur van Mobiele Kranen).

TLN en VTL

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening. VTL staat voor Vakmanschap in Transport & Logistiek.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.