Lesauto gestolen van oprit woning rijschoolhouder Helmond

Vanaf de oprit van zijn woning in Helmond is deze week de lesauto van rijschoolhouder Ronald Raaijmakers gestolen. De bestickerde, lichtblauwe Volkswagen werd maandagnacht met lesbord en al ontvreemd, zo laat de eigenaar weten. “Ik ben nu bezig om een leenauto te regelen”, aldus de ondernemer. “Want verschillende rijlessen hebben al vertraging opgelopen en morgen moet een van mijn leerlingen gewoon op examen kunnen gaan.”

In de nacht van maandag 9 op dinsdag 10 februari werd de lesauto gestolen vanaf de oprit in de Helmondse wijk Brouwhuis. “De dieven kunnen zó rijles geven. Bestickering, mijn lesbord: alles zat erop”, stelt Raaijmakers zelf. “Vreemd dat ze juist zo’n herkenbare auto meegenomen hebben.” Het gestolen voertuig was de enige lesauto van Rijschool Raaijmakers, zo bevestigt hij.

Politie

Politie heeft inmiddels aan getuigen van de diefstal via verschillende social media-kanalen een oproep gedaan om zich te melden. Ook personen die de lesauto gezien hebben of weten waar het voertuig van de rijschool aan de Maaslaan in Helmond zich bevindt, worden verzocht contact op te nemen met de politie Helmond via 0900-8844.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Roosmarijn Dierick

1 reactie op “Lesauto gestolen van oprit woning rijschoolhouder Helmond”

hans jansen|12.02.15|07:12

Sneu voor de beste man, hoop dat hij niet bespaard heeft op een verzekering met dekking voor diefstal.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.